Uutiset > Yleinen > Kiinnostaako luottamustehtävät Cheerleadingliitossa?

Kiinnostaako luottamustehtävät Cheerleadingliitossa?

Suomen Cheerleadingliiton syyskokous 22. marraskuuta valitsee jälleen joukon luottamustoimisia erilaisiin tehtäviin. Haluatko olla mukana viemässä suomalaista cheerleadingiä seuraavalle neljännesvuosisadalle? Asetu ehdolle ja tule mukaan!

 

SCL hallitus linjaa liiton strategista suuntaa 

Syyskokouksessa valitaan Suomen Cheerleadingliiton hallitukseen uudet jäsenet kaksivuotiskaudelle erovuorossa olevien jäsenten tilalle. Erovuorossa ovat hallituksen jäsenet Tiina-Mari Asikainen, Maiju Hautamäki ja Katri Kakkuri. Lisäksi erovuorossa on hallituksen varajäsen Eveliina Hietakymi.

Mikäli haluat asettua ehdokkaaksi SCL hallituksen jäseneksi tai varajäseneksi tai haluat lisätietoja hallitustyöskentelystä, voit olla yhteydessä puheenjohtaja Riikka Taivassaloon.

 

Aluevastaavien rooli alueellisessa kehittämisessä vahvistuu 

Syyskokouksessa valitaan tänä vuonna myös aluevastaavat seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Vuoden 2021 aikana toteutettava organisaatiouudistus vahvistaa ja selkeyttää edelleen aluevastaavien roolia alueellisessa kehittämisessä. Tavoitteena on koota aluevastaavien johdettavaksi alueellinen työryhmä. Mikäli siis olet kiinnostunut oman alueesi seurojen välisen yhteistyön ja aluejärjestelmän kehittämisestä ja haluat antaa panoksesi näiden asioiden eteenpäinviemiseksi, ilmaise kiinnostukseksi aluevastaavan tehtävään alla olevan linkin kautta viimeistään torstaina 12.11.2020. 

https://my.surveypal.com/Aluevastaavahaku

Aluevastaavien valintaan liittyen järjestetään uuden aluejaon mukaiset aluetapaamiset viikolla 48, joissa keskustellaan uuden aluevastaavan valinnasta sekä alueen toiveista aluetoiminnan suhteen. Kokouslinkit toimitetaan myöhemmin alueen seuroille.

  • ma 16.11. klo 17:00-18:00 – Pohjoinen
  • ma 16.11. klo 18:30-19:30 – Itä
  • ti 17.11. klo 17:00-18:00 – Etelä
  • ti 17.11. klo 18:30-19:30 – Länsi

Kevätkokouksessa päätetyn mukaisesti vuoden 2021 alusta lähtien SCL toimii neljällä alueella.

 

Kurinpitovaliokunta tarvitsee osaajia 

Syyskokouksessa valitaan myös kurinpitovaliokunta, jonka tehtävänä on käsitellä kurinpidolliset tapaukset, kuten lisenssirikkomukset ja antaa lausuntoja heille osoitettuihin lausuntopyyntöihin, jotka koskevat lähinnä voimassa olevien sääntöjen tulkintoja. Kurinpitovaliokunta esittää vuosittain kurinpitosäännöt yhdistyksen hallituksen vahvistettavaksi.

Kurinpitovaliokunnassa on 3 jäsentä + puheenjohtaja. Vähintään yhdellä valiokunnan jäsenellä on oltava oikeustieteellinen tutkinto. Ehdolle voi siis asettua, jos kurinpidolliset asiat ja urheilun eettisyyden kehittäminen kiinnostaa vaikka oikeustieteen tutkintoa ei olisikaan.

Ilmoita kiinnostuksestasi kurinpitovaliokunnan puheenjohtajaksi tai jäseneksi puheenjohtaja Riikka Taivassalolle.

 

Kiinnostaako valiokuntatoiminta? 

Vuoden 2021 organisaatiouudistuksen myötä myös SCL:n valiokunnat uudistuvat. Uusi organisaatio otetaan käyttöön syksyllä 2021 ja siihen asti nykyiset valiokunnat ja niissä olevat jäsenet jatkavat tehtävissään. Olemassa olevia valiokuntia voidaan kuitenkin täydentää ja kiinnostuksensa voi ilmoittaa kyseisen valiokunnan puheenjohtajalle.

Lisätietoa organisaatiouudistuksesta on lisätty myös syyskokouksen kokousmateriaaleihin.

Toivomme kaikkiin luottamustoimiin laajaa ehdokasasettelua. Yhdessä tekeminen ja erilaisen osaamisen hyödyntäminen on vahvuutemme. Tervetuloa vaikuttamaan Suomen Cheerleadingliiton tulevaisuuteen!

Kaikki SCL toimijat kokoontuvat vuoden 2021 yhteiseen kickoffiin tammikuun lopussa.

Lisätietoja: SCL hallituksen puheenjohtaja Riikka Taivassalo, riikka.taivassalo@scl.fi =