Uutiset > Yleinen > SCL tiedottaa: Joulukuun Glory-kilpailuja ei järjestetä Helsingin lokaatiossa

SCL tiedottaa: Joulukuun Glory-kilpailuja ei järjestetä Helsingin lokaatiossa

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä tiedotti 20.11. uusista koronaepidemiaan liittyvistä rajoitustoimenpiteistä alueen siirryttyä leviämisvaiheeseen. Sisätiloissa järjestettävien yleisötilaisuuksien enimmäishenkilömäärää on pääkaupunkiseudulla rajattu 20 henkilöön 23.11.2020 lähtien kolmeksi viikoksi. Yleisötilaisuuksilla tarkoitetaan kaikkia urheilutapahtumia.

Tämän myötä Helsingin Skillz Gymillä ei tulla järjestämään Glory-kilpailujen kilpailulokaatiota lauantaina 12.12.2020. Selvitämme parhaillaan erilaisia kilpailun toteutustapoja, ja tiedotamme niistä sekä Jyväskylän että Oulun menettelytavoista mahdollisimman pian.