Uutiset > Yleinen > SCL hakee liittojohtoisten maajoukkueiden joukkueenjohtajaa

SCL hakee liittojohtoisten maajoukkueiden joukkueenjohtajaa

Sinustako Suomen Cheerleadingliiton liittojohtoisten maajoukkueiden joukkueenjohtaja?

Haluatko päästä osaksi suomalaista huippucheerleadingia? Haluatko olla osaltasi tekemässä suomalaisesta cheerleadingista maailman parasta?

SCL hakee kolmelle liittojohtoiselle aikuisten maajoukkueelle kokoaikaista joukkueenjohtajaa määräaikaiseen työsuhteeseen (1.1.2021 – 31.5.2021) väliseksi ajaksi. Tämän hetken tiedon mukaan MM-kilpailut järjestetään Orlandossa 22.-23.4.2021. Koronapandemian vuoksi kilpailuajankohta ja kilpailun sijainti saattavat mahdollisesti muuttua.

Joukkueenjohtaja toimii tiiviissä yhteistyössä maajoukkuevalmentajien ja liiton lajikoordinaattorin kanssa. Hän osallistuu sopimuksen mukaan maajoukkueleireille, Orlandon MM-kilpailumatkalle ja muihin maajoukkueen tapahtumiin sekä edellä mainittujen tapahtumien valmisteluihin. Työntekopaikka on liiton toimisto Helsingin Pitäjänmäessä. Osan työstä voi tehdä sopimuksen mukaan myös etänä.

Maajoukkueiden joukkueenjohtajan tehtävä koostuu pääasiassa tapahtumien järjestämiseen liittyvistä töistä ja juoksevien asioiden hoitamisesta. Iso osa työtä on erilaisten ihmisten kanssa toimiminen.

Edellytämme joukkueenjohtajalta:

  • Vastuullisuutta, oma-aloitteellisuutta ja huolellisuutta
  • Yhteistyökykyä sekä hyviä sosiaalisia taitoja
  • Kykyä toimia paineen alla sekä ongelmanratkaisukykyä
  • Ymmärrystä huippu-urheilusta, sen vaatimuksista ja erityispiirteistä
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa
  • Kokemusta hallinnollisten tehtävien hoidosta
  • Lajituntemusta

Luemme eduksi:

  • Aiempaa kokemusta joukkueen kanssa matkustamisesta ja toimimisesta ulkomailla
  • Yhdysvaltalaisen kulttuurin tuntemuksen
  • Viestintätaidot

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn dynaamisessa ja urheiluhenkisessä työympäristössä. Cheerleading on harrastajamääriltään jatkuvassa kasvussa, ja laji on menestynyt aikuisten MM-kilpailuissa, joten tylsää päivää ei toimistolla ole. Työpaikallamme on kirjattu toimivan työyhteisön pelisäännöt, joiden pääteemat ovat viestintä, vuorovaikutus ja ilo. Meillä tehdään aktiivisesti töitä työntekijöiden työtyytyväisyyden eteen. Maajoukkueen joukkueenjohtajan palkka perustuu urheilujärjestöjen työehtosopimuksen palkkaluokitteluun.

Hae jojon paikkaa nyt!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään mahdollisimman pian, mutta viimeistään keskiviikkona 2.12.2020 klo 16.00  liiton lajikoordinaattori Jani Järvelinille osoitteella jani.jarvelin@scl.fi. Työhakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Maajoukkueprojektin alustava aikataulu: (Pidätämme oikeudet muutoksiin.)

Maajoukkueleirejä järjestetään yhteensä 11 kappaletta 8.1. – 11.4.2021 välisenä aikana. Leirit alkavat perjantaisin ja kestävät sunnuntaihin. Leiripaikkana toimii Vierumäki.

Tämän hetkisen tiedon mukaan MM-kilpailut järjestetään Orlandossa 22.-23.4.2021. Kilpailumatka ajoittuu välille 17.4.-25.4.2021. Koronapandemian vuoksi kilpailuajankohta ja kilpailun sijainti saattavat mahdollisesti muuttua.

Lisätietoja tehtävästä

Lisätietoja tehtävästä antaa SCL lajikoordinaattori Jani Järvelin.

Tavoitat Janin puhelimitse numerosta 050 501 7159 maanantaina 23.11. klo 14–16 ja perjantaina 27.11. klo 14–16