Uutiset > Yleinen > Urheiluoppilaitoshaku 2021

Urheiluoppilaitoshaku 2021

Urheiluoppilaitokset ovat tarkoitettu motivoituneiden ja potentiaalisten kilpaurheilijoiden opiskelupaikoiksi, joissa kansainväliselle huipulle tähtäävän urheilun yhdistäminen opiskeluun on mahdollista. Yhteishaku alkaa 23.2.2021

VUODEN 2021 HAKU

Olympiakomitean pisteytysperiaatteen mukaan lajiliitot antavat urheilijoilleen max. 5 pistettä, loput 15 pistettä koostuu koulumenestyksestä ja oppilaitosten omasta pisteytyksestä ja painotuksista. Yhteishaku alkaa 23.2. ja lajiliiton pisteytykseen tarvittavat valmentajien lausunnot, urheiljoiden itsearvio ja lajitaitovideot tulee toimittaa 1.4. mennessä. Lue lisää kevään 2021 hausta täältä. 

Koronapandemiasta johtuvien rajoitusten takia pisteytysvideoiden koostamiseen saattaa mennä paljon aikaa. Ota tämä huomioon aikatauluttaessasi kevään hakua ja aloita videointi heti kun mahdollista. Jos kotipaikkakuntasi alueella ei rajoitusten takia pääse videoimaan kilpailualustalle huhtikuuhun mennessä, eikä sinulla ole loppuvuodelta videomateriaalia lajitaidoistasi, niin ole yhteydessä nita.riktrom(a)scl.fi.