Uutiset > Yleinen > Kevään 2021 kilpailukauden toteutus

Kevään 2021 kilpailukauden toteutus

Kevään 2021 kilpailukausi toteutetaan pääasiassa etäarviointina ja etädigikilpailuina. Tällä ratkaisulla pyritään mahdollistamaan tapahtumien toteuttaminen tapahtumakalenterin mukaisesti ja mahdollisimman riskittömästi. Koronatilanteen niin vaatiessa, valmistaudutaan tapahtumat perumaan viimeistään kuukautta ennen ilmoitettua ajankohtaa.

Kevään tapahtuma- ja kilpailutyypit ovat Start-etäarviointi, Spirit- ja Super-etädigikilpailut sekä streamattuna yleisötapahtumana toteutettavat SM-kilpailut. Tapahtumatyypeistä voit lukea lisää kilpailutyyppisivuilla. Tapahtumien ja kilpailujen tarkemmista ilmoittautumisajoista, videoiden toimitusajoista ja toteutustavoista kerrotaan tarkemmin kunkin tapahtuman kutsussa.

Päivittyvään tapahtuma- ja kilpailukalenteriin voit tutustua täällä. Start-etäarvioinnit järjestetään huhti-toukokuussa, ja niiden tarkat päivämäärät ilmoitetaan, kun ne on sovittu järjestävien seurojen kanssa.

Spirit-, Super ja SM-kilpailuja on mahdollista seurata stream-lähetyksen välityksellä. Lipunmyynnistä tiedotetaan SCL:n nettisivuilla ja somessa lähempänä ajankohtaa.

Kevään 2021 kilpailukaudesta heränneitä kysymyksiä on kerätty erilliselle UKK-sivulle. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi sieltä tai haluat lisätietoja kevään kilpailuiden toteuttamisesta, voit olla yhteydessä SCL:n tapahtumakoordinaattoreihin Essi von Belliin ja Jose Palvaliniin (yhteystiedot).

Kausi 2021–2022 pyritään järjestämään uuden kilpailujärjestelmän mukaisesti eikä keväältä mahdollisesti peruuntuvia kilpailuja lähtökohtaisesti siirretä syksyyn 2021.