Uutiset > Yleinen > Syksyn valmentajakoulutusten ilmoittautuminen aukeaa pe 7.5.

Syksyn valmentajakoulutusten ilmoittautuminen aukeaa pe 7.5.

Valmentajakoulutusten ajankohta on painottunut syksyyn ja moduulikoulutusten ilmoittautuminen aukeaa jo tällä viikolla.

Peruskoulutusten moduulit on tarjolla syksyllä elo-lokakuussa. Tasokoulutukset alkavat keväisin ja vuoden 2022 tasokoulutusten päivämäärät löytyy nyt kalenterista.

Katso valmentajakoulutustarjonta verkkosivuston kalenterista ja siirry suoralla linkillä Suomisportin ilmoittautumiseen. Marraskuussa tehdyn seurakyselyn mukaan nämä koulutukset olivat halutuimpia, mutta tarjontaa voidaan kasvattaa ostokoulutuksilla, joita seurojen kannattaa tilata yhdessä toisen seuran kanssa verkossa toteutettaviksi. Syksyllä alkaa myös lisenssikoulutusten kouluttajien kouluttaminen. Olkaa näissä asioissa yhteydessä koulutussuunnittelijaan.