Uutiset > Yleinen > SCL:n talous- ja hallintokoordinaattoriksi Essi von Bell, Josefina Palvalin jatkaa tapahtumakoordinaattorina

SCL:n talous- ja hallintokoordinaattoriksi Essi von Bell, Josefina Palvalin jatkaa tapahtumakoordinaattorina

Suomen Cheerleadingliiton talous- ja hallintokoordinaattoriksi on valittu tradenomi Essi von Bell. Von Bell siirtyy tehtävään liiton tapahtumakoordinaattorin paikalta, ja aloittaa uudessa toimenkuvassa 1.6.2021. Liiton tapahtumakoordinaattorin tehtävää sijaisena hoitanut yhteiskuntatieteiden maisteri Josefina Palvalin jatkaa puolestaan liiton vakituisena tapahtumakoordinaattorina.

Talous- ja hallintokoordinaattorin tehtävä on liitossa uusi. ”Essin vahvuuksia ovat erityisesti vankka liiton toiminnan tuntemus, käytännössä osoitettu talousosaaminen sekä vahva motivaatio kehittää liiton toimintaa eteenpäin. Olen innoissani, että saamme tähän uuteen tehtävään henkilön, jolla on valmiudet hypätä liikkuvaan junaan” toteaa liiton toiminnanjohtaja Anni Vesa.

Von Bellin siirtyessä uuteen tehtävään, Palvalin jatkaa liitossa tapahtumakoordinaattorina. ”Olen iloinen, että Josefina jatkaa tiimissämme myös tulevaisuudessa. Jose on ollut keskeisessä roolissa uusien kilpailukonseptien kehittämisessä, ja mahdollistamassa kilpailutoimintaa myös vaikeassa koronatilanteessa. Josen käsissä kilpailutoiminta tulee kehittymään takuulla tulevina vuosina vielä monin eri tavoin” lisää Vesa.

 

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Anni Vesa, etunimi.sukunimi@scl.fi.