Uutiset > Yleinen > Äänestä Vuoden cheertekoa

Äänestä Vuoden cheertekoa

Nyt juuri sinulla on mahdollisuus äänestää Vuoden cheertekoa!

 

Äänestäminen on maksutonta ja äänestää voi toimivalla sähköpositiosoitteella. Äänten laskussa hyväksytään yksi ääni jokaista toimivaa sähköpostiosoitetta kohden. Äänestysaika päättyy 4.6.2021 klo 23:59

Äänestämään pääset tästä.

 

Ehdokkaat

1. Brilliancen varajäsenetön joukkue
FunShine Cheerleadersin edustusjoukkue Brilliance valitsi kaudelle 2020–2021 vain 24 urheilijaa ja lähti tavoittelemaan menestystä, entistä motivoituneempaa joukkuetta ja yksilökeskeisempää valmennusta varajäsenettömällä joukkueella.

 

2. Valmentaja Maria Wahlroosista kertovan kirjan ”Näin tehdään ihme” julkaisu
Cheerleadingille kunniaa tekevä ja naisvalmentajuutta arvostava Ulla Appelsinin ja Maria Wahlroosin kirja ”Näin tehdään ihme” toi koko kansan saataville maailman parhaaksi cheervalmentajaksi tituleeratun Wahlroosin tarinan ja valmennusfilosofian.

 

3. Kemin Lämärien hurja kasvu poikkeusvuoden aikana
Poikkeusvuosi ei hidastanut Kemin Lämäreiden kasvua, kun seura perusti uuden cheerleadingjoukkueen. Kemissä cheerleadingharrastajien määrä kasvoi peräti 40 % vuonna 2020.

 

4. Digisateliittina järjestetyt Glory-kilpailut
Poikkeusvuoden päätteeksi, marraskuussa 2020, järjestettiin digisateliittina Suomen Cheerleadingliiton 25-vuotisjuhlakilpailut, joita kuvattiin suorana samaan aikaan kolmessa eri kaupungissa.

 

5. Joensuulaisen Mist-joukkueen nousu junioreiden SM-tasolle
Joensuun Cheerleadingseuran Mist-joukkue nousi keväällä 2021 ensimmäisenä joensuulaisena joukkueena junioreiden SM-tasolle. Mist vei kultaa juniorieden level 5-sarjan Spirit-kilpailussa jo toukokuussa 2021.

 

6.  SCL:n cheerkeskiviikkoklubi seuratoimijoiden tukena
Suomen Cheerleadingliiton jäsenseurojen seuratoimijat kokoontuivat noin kerran kuukaudessa keskiviikkoisin yhteisen cheerkeskiviikkoklubin äärelle. CKK-tapaamiset juurtuivat osaksi liiton perustoimintaa.

 

7. HAC:n livecupkilpailut harrastajien aktivoijana
HAC:n livecupkilpailut mahdollistivat yksilöiden kilpailemisen virtuaalisesti ja auttoivat lajin harrastajia säilyttämään motivaationsa haastavan poikkeusvuoden aikana.

 

8. Ensimmäisten suomalaisten cheerpodcastien tulo markkinoille
Kausi 2020–2021 toi markkinoille ensimmäistä kertaa suomenkieliset cheerpodcastit, kun syksyllä 2020 kuultiin Cheerkupla-podcastin ensimmäinen jakso. Keväällä 2021 nopeaan suosioon nousi myös Ylä-V -cheercast.

 

9. Funky Teamin urheilijatarinat
Funky Team urheilijatarinoissa tuotiin kevään 2021 aikana esiin erilaisia urheilijapolkuja, joissa nostettiin esiin jokaisen harrastajan ainutlaatuisuus.  Poluissa korostettiin, että cheerleading kuuluu kaikille.

 

10. Liittojohtoisen sekamaajoukkueen perustaminen
Liittojohtoisen sekamaajoukkueen perustamisen myötä kaikissa kolmessa Suomen MM-sarjassa, kilpailee jatkossa liittojohtoinen maajoukkue, johon valitaan Suomen parhaat yksilöt eri seuroista. Liittojohtoinen sekamaajoukkue kilpailee ensimmäistä kertaa vuoden 2021 MM-kilpailuissa.

 

11. Mikkelin Voimistelijoiden menestys ja kehitys
Mikkelin Voimistelijat kehittyivät kaudella 2020–2021 aimo harppauksin. Seuran joukkueet osallistuivat ensimmäistä kertaa cheerkilpailuihin marraskuun Glory-kilpailuissa menestyen erinomaisesti. Keväällä 2021 MiVo aloitti harvinaisen yhteistyön Etelä-Savon urheiluakatemian kanssa.

 

12. Ensimmäinen aikuisliikunnan tähtimerkki Liikuntaseura Vihti-Gymille
Liikuntaseura Vihti-Gymille myönnettiin cheerleadingin ensimmäinen aikuisliikunnan tähtimerkki keväällä 2021. Samalla seura sai cheerleadingin 17. lasten- ja nuorten tähtimerkin. Vihti-Gymin aikuisliikunnan hyviä käytänteitä ihasteltiin myös cheerkeskiviikkoklubissa.