Uutiset > Yleinen > Hallituksen kokoustiedote 11/2021

Hallituksen kokoustiedote 11/2021

Cheerleadingliiton hallitus kokoontui syyskauden ensimmäiseen ja vuoden 11. kokoukseensa maanantaina 9. elokuuta. Kokouksessa käsiteltiin ajankohtaisia henkilöstöasioita, koronatilannetta sekä syyskauden käynnistymistä. Hallitus sai lisäksi katsauksen ensimmäisen vuosipuolikkaan talouteen ja hyväksyi uudeksi jäsenseuraksi Bounce Espoo ry:n.

Syyskokoukseen voi osallistua paikan päällä tai etäyhteyksien välityksellä

Hallitus keskusteli syyskokousjärjestelyistä ja päätti valmistella kokousta siten, että se toteutetaan ensisijaisesti hybridimallilla eli kokoukseen voi osallistua fyysisesti tai etäyhteyksien välityksellä. Mahdolliset äänestykset tullaan toimittamaan joka tapauksessa sähköisesti. Hallitus päätti kuitenkin siirtää kokouksen Helsinkiin valmistelujen helpottamiseksi ja mahdollisten muutosten hallinnoimiseksi. Kokousjärjestelyjä tarkennetaan syksyn kuluessa tarvittaessa.

Hallitus sai lisäksi katsauksen maajoukkuetoimintaan ja virtuaalisten MM-kilpailujen valmisteluihin. Suomen joukkueiden kilpailukuvaukset tullaan järjestämään 17.–19. syyskuuta. MM-kilpailut välitetään 9.–10. lokakuuta maksuttoman streamin välityksellä kaikkialle maailmaan. Uudet, vuoden 2022 kilpailuihin tähtäävät maajoukkuekaudet käynnistetään kuvausviikonlopun jälkeen karsinnoilla, joiden yksityiskohdista tiedotetaan erikseen.

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran 4.–5. syyskuuta järjestettävän syyskauden Kick off -viikonlopun yhteydessä. Viikonlopun aikana järjestetään SCL toimielinten Kick Off lauantaina etäyhteyksien välityksellä ja hallituksen ja toimiston yhteinen kauden avaus lauantaina ja sunnuntaina Vierumäellä.