Uutiset > Yleinen > Hallituksen kokoustiedote 12/2021

Hallituksen kokoustiedote 12/2021

Cheerleadingliiton hallitus piti vuoden 12. kokouksensa sunnuntaina 5. syyskuuta. Kokous järjestettiin koko toimiston ja hallituksen yhteiskokouksena ja sen pääaiheena oli vuoden 2022 toimintasuunnitelman ja budjetin valmistelu. Toimintasuunnitelma ja budjetti esitellään jäsenistölle syyskokouksessa lokakuun puolivälissä.

Lisäksi kokouksessa hyväksyttiin uudeksi SCL jäsenseuraksi Riihimäen Liikuttajat RILI ry sekä päätettiin täydennyshaun perusteella kilpailujärjestäjistä kaudelle 2021-2022. Kilpailukalenteri alkavalle kaudelle on nyt kokonaisuudessaan valmis ja siitä viestitään erikseen.

Lauantaina 4. syyskuuta järjestettiin myös SCL:n uusien toimielinten kick off, jossa valmisteltiin toimielinten alkavaa kautta ja käytiin läpi ajankohtaisia teemoja. Lisäksi aluevastaavat antoivat katsauksen oman alueensa aluetoimintaan ja alueen tilanteeseen. Aktiivinen aluetoiminta tuottaa merkittävää lisätietoa liiton toiminnan suunnittelun tueksi ja kannustammekin kaikkia seuroja aktiivisuuteen oman alueensa verkostossa.

 

Lajiasiantuntijaryhmien käynnistäminen siirtyy

Nyt käynnistyneen muuttuneen organisaation mukaiset uudet toimielimet huippu-urheilun ohjausryhmä sekä lajiasiantuntijaryhmät käynnistävät työnsä muista toimijaryhmistä poiketen vasta vuoden 2022 alusta.

Päätöksen taustalla on syksyyn siirtyneet MM-kilpailut sekä poikkeuksellinen henkilöstövajaus. Haluamme varmistaa uusille toimielimille mahdollisimman hyvän, harkitun ja suunnitellun aloituksen sekä asiantuntevat henkilöstöresurssit liiton puolesta tukemaan täysipainoisesti ryhmien toimintaa.

Lisätietoja: SCL puheenjohtaja Riikka Taivassalo,  riikka.taivassalo@scl.fi