Uutiset > Yleinen > Hallituksen kokoustiedote 13/21 ja 14/21

Hallituksen kokoustiedote 13/21 ja 14/21

Cheerleadingliiton hallitus kokoontui ylimääräiseen kokoukseen maanantaina 13. syyskuuta vuoden 2022 budjetin valmistelua varten. Tuo kokous oli hallituksen vuoden kolmastoista. Normaaliin kokouskalenteriin palattiin jälleen 27. syyskuuta, jolloin hallitus hyväksyi kokouksessaan syyskokoukselle esitettävät materiaalit. Materiaalit toimitetaan jäsenistölle erikseen.

Hallitus esittää syyskokoukselle hyväksyttäväksi vuoden 2022 toimintasuunnitelman ja talousarvion lisäksi yhdistyssääntöjen muutokset. Tarve yhdistyssääntöjen muutokseen on syntynyt Olympiakomitean uuden keskitetyn kurinpitoelimen perustamisesta. Samassa yhteydessä on tehty myös joitain muita, pääasiassa stilistisiä ja sääntöjä selkeyttäviä muutoksia. Lisäksi aluevastaavien valintaa esitetään siirrettäväksi kevätkokoukseen vastaamaan uuden organisaatiorakenteen pääasiallista toimikautta.

Syyskokousmateriaalien lisäksi hallitus käsitteli kokouksessaan ajankohtaisia asioita, kuluvan vuoden talouden toteumaa ja kävi mm. palautekeskustelun kuluneesta maajoukkuekaudesta sekä virtuaalisiin MM-kilpailuihin järjestetystä kuvauskuplasta.

Hallitus päätti lisäksi hakea Opetus- ja kulttuuriministeriön lajiliitoille suunnattua avustusta lajin koronapandemian vaikutuksiin liittyviin järjestön toiminnan elvyttämis- ja kehittämishankkeisiin. Rahoitusta haetaan ensi vuodelle suunniteltuun Innostu Cheeristä! –jäsenhankintakampanjaan.

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran syyskokouksen yhteydessä 17. lokakuuta.

Lisätietoja: SCL hallituksen puheenjohtaja Riikka Taivassalo, riikka.taivassalo@scl.fi