Uutiset > Yleinen > Syyskokous valitsee puheenjohtajan ja täydentää hallitusta lokakuussa 2021

Syyskokous valitsee puheenjohtajan ja täydentää hallitusta lokakuussa 2021

Vuonna 2022 käynnistyy Cheerleadingliiton uuden strategian työstö. Strategiaa vuosille 2024–2028 työstetään tiiviissä yhteydessä jäsenistön ja SCL toimielinten kanssa ja strategia tulee olemaan seuraavan kaksivuotiskauden ajan hallituksen työn painopiste. Jos vaikuttaminen suomalaisen cheerleadingin tulevaisuuteen siis kiinnostaa, nyt on oiva tilaisuus lähteä mukaan. 

Cheerleadingliiton syyskokous järjestetään 17. lokakuuta. Syyskokous valitsee kokouksessa puheenjohtajan seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Nykyinen puheenjohtaja Riikka Taivassalo on ilmoittanut asettuvansa ehdolle jatkokaudelle. Taivassalo on toiminut liiton puheenjohtajana vuodesta 2016 alkaen. 

Hallituksen jäsenistä erovuorossa tämä vuonna ovat puheenjohtajan lisäksi varapuheenjohtaja Virpi Huuskonen, hallituksen jäsen Arina Kalaeva ja varajäsen Heli Stenroos. Lisäksi erovuorossa olisi jäsenyydestä kesällä luopunut Ina Tiittula, joten syyskokouksessa auki on 3 hallituksen jäsenen paikkaa sekä yksi varajäsenen paikka. Nykyisistä jäsenistä Huuskonen ja Kalaeva ovat ilmoittaneet asettuvansa ehdolle. 

Syyskokous valitsee myös Cheerleadingliiton kurinpitovaliokunnan puheenjohtajan ja jäsenet. 

Mikäli olet kiinnostunut luottamustehtävistä Cheerleadingliitossa ja haluat asettua ehdolle hallitukseen tai kurinpitovaliokuntaan, toimita hakemuksesi 28.9. mennessä puheenjohtaja Riikka Taivassalolle (riikka.taivassalo@scl.fi) niin se lisätään kokouksen ennakkomateriaaleihin. Ehdolle asettuminen on mahdollista myös tämän annetun ajankohdan jälkeen ja kokouksessa. 

Mikäli haluat lisätietoja hallituksen toiminnasta, voit olla yhteydessä puheenjohtaja Riikka Taivassaloon, hallituksen jäseniin tai toiminnanjohtaja Anni Vesaan.