Uutiset > Yleinen > Hakuaikaa jatkettu: Tule meille talous- ja hallintokoordinaattoriksi!

Hakuaikaa jatkettu: Tule meille talous- ja hallintokoordinaattoriksi!

Sykkiikö sydämesi hyvälle hallinnolle ja ajantasaisille talousluvuille? Innostutko yhdessä tekemisestä ja mahdollisuudesta kehittää uutta? Haluatko mukaan kasvavan ja vauhdikkaan lajin pariin rakentamaan toimivia ja joustavia talouden ja hallinnon rakenteita Suomen Cheerleadingliittoon?  

Haemme nyt liitolle talous- ja hallintokoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen.  

Suomen Cheerleadingliitto ry (SCL) on vuonna 1995 perustettu lajiliitto, jonka alaisuuteen kuuluu 58 jäsenseuraa. Cheerleading liikuttaa noin 14 000 lasta, nuorta ja aikuista ympäri Suomen. Liiton toiminta koostuu koulutustoiminnasta, jäsenpalveluista, tapahtumista, huippu-urheilusta ja cheerleadingin edunvalvonnasta Suomessa. Toimistomme sijaitsee Sporttitalossa Helsingin Pitäjänmäellä. Etätöitä teemme joustavasti.  

Talous- ja hallintokoordinaattori vastaa liiton talouden ja hallinnon arkirutiineista yhdessä muiden toimihenkilöiden ja toiminnanjohtajan kanssa. Hän vastaa SCL:n lisenssimyynnistä ja siihen liittyvistä kysymyksistä, toimii keskeisessä roolissa mm. osto- ja myyntireskontran ylläpidossa ja vastaa ostopalveluiden kilpailuttamisesta. Talous- ja hallintokoordinaattori toimii tiiviissä yhteistyössä liiton toimihenkilöiden kanssa ja toiminnanjohtajan työparina. Lisäksi vastuulla voi olla itsenäisiä kehittämisprojekteja. Lähimpiä työparejasi ovat liiton toiminnanjohtaja sekä asiantuntevat ja kannustavat kollegat. Liiton kirjanpito ostetaan kirjanpitoyhtiöltä, jonka kanssa teemme tiivistä yhteistyötä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta itsenäisestä osto- ja myyntireskontran ylläpidosta, näkemyksellistä otetta talouden ja hallinnon kokonaisuuksiin sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Eduksi luetaan kokemus järjestötoiminnasta sekä yhdistyslain ja järjestötoiminnan rahoitukseen liittyvien säädösten ja prosessien ymmärrys. Lisäksi eduksi luetaan kokemus asiakasrajapinnassa työskentelystä ja asiakasneuvonnasta. Arvostamme täsmällistä työtapaa, hyviä yhteistyötaitoja sekä avointa, joustavaa ja kehitysmyönteistä otetta työn tekemiseen.   

Tarjoamme sinulle innostavan ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön, joustavat työtavat ja hyvät työsuhde-edut. Noudatamme Urheilujärjestöjen työehtosopimusta, jonka lisäksi SCL:llä on myös talokohtaisia lisäetuja. 

Työ vaatii ajoittaista ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista pääasiassa kotimaassa. Työ alkaa viimeistään 1.8.2022. Tehtävä on sijaisuus, joka jatkuu 31.8.2023 saakka, mahdollisesti myös pidempään.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 9.6.2022. mennessä osoitteeseen anni.vesa@scl.fi. Laita viestin aiheeksi SCL talous- ja hallintokoordinaattori. Hakemusaineisto tulee toimittaa yhtenä pdf-tiedostona, jonka maksimipituus on kaksi liuskaa. Laita tiedoston nimeksi pelkkä oma nimesi.   

Hakijoiden haastattelut toteutetaan viikolla 24 Sporttitalolla Helsingissä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa liiton toiminnanjohtaja Anni Vesa. Tavoitat Annin puhelimitse numerosta 050-544 1231 perjantaina 3.6. klo 9-10, maanantaina 6.6. klo 10-11 ja torstaina 9.6. klo 10-11. Valitettavasti emme vastaa sähköpostitiedusteluihin.