Uutiset > Yleinen > Huippu-urheilijan leirityspolku julkaistu – haku ensimmäiselle leirille auki!

Huippu-urheilijan leirityspolku julkaistu – haku ensimmäiselle leirille auki!

Huippu-urheilijan leirityspolku uudistettiin tukemaan paremmin huippu-urheilijaksi kasvua. Löydät uudistetun konseptin täältä.

Huippu-urheilijan leirityspolku kuvastaa matkaa harrastajasta huippu-urheilijaksi. Selkeän ja johdonmukaisen leirityspolun tavoitteena on kehittää huippu-urheilun rakenteita sekä lisätä alueellista tasa-arvoa. Eri puolilta Suomea ja eri kokoisista seuroista tulevilla urheilijoilla on yhtäläiset mahdollisuudet tavoitella maajoukkueessa urheilua seuraamalla huippu-urheilijan leirityspolkua.

”Huippu-urheilun kehitykseen on tärkeä panostaa, jotta voimme pitää yllä mahtavaa suomalaismenestystä vielä vuosienkin päästä. Suomalaisen cheerleadingin tason noustessa haluamme varmistaa huippu-urheiluun kasvattavan leirityksen laadun ja tukea urheilijaa matkalla kohti huippu-urheilijan uraa. Yhdessä Vierumäen kanssa pystymme tarjoamaan kattavan ja laadukkaan leirityspolun eri ikäisille ja tasoisille urheilijoille, jotka tavoittelevan huippu-urheilijuutta”, kertoo liiton huippu-urheilukoordinaattori Pirita Sorvisto.

Haku syksyn ensimmäiseen maajoukkuerinkileiritykseen nyt auki!

Maajoukkuerinkileirityksen kehittäminen on vahva osa SCL:n huippu-urheilustrategiatyötä. Leireillä valmennus painottuu yksilötaitojen kehittämiseen ja siihen, että leireille osallistuvat urheilijat voivat ja haluavat nousta tulevaisuudessa maajoukkueisiin.

Syksyn ensimmäinen maajoukkuerinkileiri Valmis maajoukkueeseen! järjestetään Vierumäellä 20.-21.8.2022. Leirin hinta 175 €. Leiri on suunnattu yli 16-vuotiaille level 6 tai tanssin edustustasolla kilpaileville urheilijoille, jotka jatkavat maajoukkueessa, hakevat aikuisten maajoukkueisiin samana vuonna tai osallistuvat parhaillaan junioreiden maajoukkueprojektiin ja hakevat maajoukkueeseen seuraavana vuonna.

Paikat leiritysryhmiin jaetaan avoimen haun kautta. Valinnat tekee liiton huippu-urheilukoordinaattori yhdessä maajoukkue- ja rinkileirivalmentajien kanssa.

Hakuaika leirille 23.5-19.6.2022. Hakulomakkeeseen täältä!

Lisätietoja: Huippu-urheilukoordinaattori Pirita Sorvisto, puh. 050 501 7159