Uutiset > Yleinen > Seuroilla mahdollisuus ostaa valmentajamentorointia keväälle 2023

Seuroilla mahdollisuus ostaa valmentajamentorointia keväälle 2023

Suomen Cheerleadingliitto tarjoaa jäsenseuroilleen keväällä 2023 mahdollisuutta ostaa valmentajamentorointia, jonka avulla seura voi tukea yksittäisen joukkueen valmennustiimin työskentelyä. Valmentajamentoroinnissa keskiössä on edistää joukkueen turvallista harjoittelua, tukea valmentajien vuorovaikutustaitojen kehittymistä ja vahvistaa valmentajien valmennusosaamista. Mentorointi sopii esimerkiksi uusille valmennustiimeille.

Valmennusmentorointi räätälöidään seuran ja joukkueen tarpeiden mukaisesti ja voi sisältää esimerkiksi seuraavia asioita:

  • Sparrauskeskustelu valmentajien kanssa
  • Seuravalmentajien valmennustyön seuraaminen ja palautteen antaminen
  • Malliharjoitusten vetäminen joukkueelle (keskiössä valmentajien osaaminen lisääminen)

Valmentajamentoroinnin keskiössä on joukkueen valmentajien osaamisen kehittäminen. Valmentajamentori ei tee joukkueelle koreografiaa tai ota kantaa kilpailusääntöihin tai tuomarointiin liittyviin kysymyksiin. Valmennusmentorointi tapahtuu ensisijaisesti joukkueen harjoitusten yhteydessä, mutta voi sisältää myös erillisen sparrauskeskustelun valmennustiimin kanssa.

Valmentajamentorointi tilataan joukkuekohtaisesti ja sen hinta on 120€/h + matkakulut (sovitaan erikseen). Seuran toiveiden mukaan samana päivänä voidaan mentoroida useampaa joukkuetta. Päiväkohtainen minimilaskutus on 360€ + matkakulut (sovitaan erikseen). Seura vastaa joukkueen harjoitteluun vaadittavista tilakustannuksista. Mentorointi voi olla yhden kerran ”sparraus” tai useamman kerran mentorointiprosessi.

Suomen Cheerleadingliiton päämentorina vuonna 2023 toimii ammattivalmentaja Jenni Salomäki (os. Virta), joka on toiminut yli 10 vuotta cheerleadingin lajivalmentajana ja vuosia valmentajien esihenkilönä seuratasolla. Salomäki toimii kaudella 2022–2023 muun muassa Vierumäen osaamiskeskuksen cheerleadingin PRO-leirivalmentajana. Salomäki on suorittanut Suomen Valmentajat ry:n järjestämän valmentajamentorikoulutuksen.

Halukkuuden varata mentorointi kevätkaudelle 2023 voi ilmaista 19.2.2023 asti oheisen linkin kautta. Lomakkeen täyttämisen jälkeen olemme teihin yhteydessä tarkempien speksien sopimiseksi. Mikäli mentoroinnista kiinnostuneita joukkueita on paljon, pidätämme oikeuden priorisoida mentorointia hakemusten perusteella. Tarvearvion tekee liiton seurakehittäjä ja valmennusosaamisen kehittäjä seuran hakulomakkeelle täyttämien tietojen perusteella.

https://q.surveypal.com/Valmentajamentorointihaku