Uutiset > Yleinen > Nita Rikström Cheerleadingliiton valmennuspäälliköksi 

Nita Rikström Cheerleadingliiton valmennuspäälliköksi 

Suomen Cheerleadingliiton valmennusosaamisen kehittäjä Nita Rikström on nimitetty valmennuspäälliköksi ja aloittanut uudessa tehtävässään 16.1.2023.

Tehtävä on SCL:ssä uusi ja keskittyy erityisesti naisten cheerleadingin ja sekacheerleadingin huippuvalmennuksen kehittämiseen sekä lajin kansainvälisen osaamiskeskuksen rakentamiseen. Tehtävä on vuoden määräaikainen yhteispalkkaus liiton strategisen kumppanin Vierumäen urheiluopiston kanssa ja Suomen Olympiakomitean tuen mahdollistama. 

 ”Arvostan tätä mahdollisuutta saada olla mukana huippuvalmennuksen kehittämisessä. Yhteistoiminta on hyvin fasilitoituna mielestäni aina enemmän kuin tekijöidensä summa. Toimi mahdollistaa uusien toimintatapojen luomisen sekä yhteistyön tiivistämisen lajin huippuvalmentajien välillä. Tiedon jakamisella lisätään mahdollisuuksia jatkuvaan menestymiseen”,  Rikström kertoo.  

Rikström on aiemmin toiminut SCL:n valmennusosaamisen kehittäjänä ja kesällä vuosia talossa tulee täyteen 13. Osaamista hän kerryttää parhaillaan myös liikunnan YAMK-opintojen parissa ja Vierumäen Huippu22 -huippuvalmennuksen ja johtamisen prosessissa. 

”On upeaa, että olemme saaneet lajille kumppanit, joiden kanssa jaamme yhteisen päämäärän ja joiden avulla pystymme konkreettisesti tavoittelemaan yhteisiä unelmiamme. Valmennuspäällikön tehtävä on merkittävä askel eteenpäin huippucheerleadingin polulla. Nitan rautaisa kokemus ja osaaminen auttaa meitä saavuttamaan vuoden aikana merkittäviä harppauksia erityisesti lajin huipun ammattimaistumisen ja kansainvälisen osaamiskeskuksen osalta ja kartoittamaan yhä paremmin tulevien vuosien tietä eteenpäin”, iloitsee toiminnanjohtaja Anni Vesa.

Rikströmin vakinaisen tehtävän sijaisuus on nyt haettavissa. Lue lisää täältä.

 

Lisätietoja:
SCL:n toiminnanjohtaja Anni Vesa ja valmennuspäällikkö Nita Rikström