Uutiset > Yleinen > Kevään 2023 ansiomerkkihaku on avattu

Kevään 2023 ansiomerkkihaku on avattu

Suomen Cheerleadingliitto ry:n ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka on ansiokkaasti edistänyt cheerleadingin ja cheertanssin kehittymistä Suomessa ja toiminut ansiokkaasti joko liiton tai sen alaisten seurojen hyväksi. Suomen Cheerleadingliitto ry:n ansiomerkit ovat kultainen, hopeinen ja pronssinen ansiomerkki. Ansiomerkit myöntää Suomen Cheerleadingliiton hallitus. Jäsenseura voi tehdä liiton hallitukselle kirjallisen esityksen ansiomerkin myöntämisestä jäsenelleen hakuaikojen puitteissa tämän täyttäessä kyseisen ansiomerkin saamiseksi edellytetyt kriteerit. Liiton hallitus voi myöntää ansiomerkkejä myös omasta aloitteestaan. Ansiomerkki luovutetaan liittohallituksen kussakin tapauksessa erikseen päättämällä tavalla.

  • Kultainen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka on toiminut vähintään 25 vuoden ajan erittäin ansiokkaasti cheerleadingin ja cheertanssin kehittämiseksi Suomessa. Kultaisen ansiomerkin saaminen edellyttää ansioituneisuutta seuratason lisäksi liittotasolla tai kansainvälisissä tehtävissä.
  • Hopeinen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka on toiminut vähintään 15 vuoden ajan erittäin ansiokkaasti cheerleadingin ja cheertanssin kehittämiseksi Suomessa. Hopeisen ansiomerkin saaminen edellyttää ansioituneisuutta seuratason avaintehtävissä sekä aktiivista osallistumista liiton toimintaan.
  • Pronssinen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka on toiminut vähintään 10 vuoden ajan erittäin ansiokkaasti cheerleadingin ja cheertanssin kehittämiseksi Suomessa. Pronssisen ansiomerkin saaminen edellyttää ansioituneisuutta seuratoiminnassa.

Suomen Cheerleadingliiton hallituksella on oikeus myöntää jokin liiton ansiomerkeistä harkintansa mukaan myös ilman edellä mainittujen aikarajojen täyttymistä, kun kyseessä on erittäin merkittävä lajin edistäminen.

Hae ansiomerkkiä ansioituneelle lajitoimijalle viimeistään 12.2.2023. Hakemuslomakkeelle pääset tästä.