Uutiset > Yleinen > Kutsu medialle: Tervetuloa Suomen Cheerleadingliiton MM-lehdistötilaisuuteen 12.4.2023

Kutsu medialle: Tervetuloa Suomen Cheerleadingliiton MM-lehdistötilaisuuteen 12.4.2023

 

Cheerleadingin maailmanmestaruuskilpailut (ICU World Cheerleading Championships) järjestetään 19.–21.4.2023 Orlandossa, Yhdysvalloissa. Suomen Cheerleadingliitto järjestää maajoukkueiden MM-lehdistötilaisuuden keskiviikkona 12.4. klo 13:00 Sporttitalolla Helsingissä. Osoite: Valimotie 10, 00380 Helsinki (Sporttitalo, Sininen aula 5. krs).

Suomi lähtee MM-kilpailuihin vahvempana kuin koskaan! Naisten cheermaajoukkue lähtee tavoittelemaan uskomatonta viidettä peräkkäistä maailmanmestaruuttaan ja myös muut Suomen edustajat ovat lähdössä itsevarmoina tavoittelemaan kirkkaimpia MM-mitaleja.

Tilaisuudessa ovat paikalla maajoukkueiden valmennustiimit sekä kapteenistot. Median edustajilla on mahdollisuus haastatella valmentajia ja urheilijoita. Tilaisuuden juontaa Suomen Cheerleadingliiton seurakehittäjä Niklas Hagel. Tilaisuus striimataan suorana SCL:n instagram-tilille (@cheerleadingfi).

Ilmoittautuminen lehdistötilaisuuteen Surveypal-lomakkeen kautta 12.4.2023 mennessä.

Aikuisten maajoukkueet esittävät MM-ohjelmansa viimeisen kerran Töölön Kisahallilla torstaina 13.4. klo 14.30-15. Median edustajat ovat tervetulleita katsomaan ja kuvaamaan esityksiä (ei mahdollisuutta haastatteluihin).

Tervetuloa!

Mediaan liittyvät kysymykset ja yhteydenotot:

Wilma Sirkka
SCL viestintä- ja markkinointikoordinaattori
wilma.sirkka(a)scl.fi
p. 050-304 7987