Uutiset > Yleinen > Cheerleadingin maailmanmestaruudet ratkotaan tällä viikolla!

Cheerleadingin maailmanmestaruudet ratkotaan tällä viikolla!

Cheerleadingin maailmanmestaruuskilpailut järjestetään 19.-21.4.2023 Orlandossa, Yhdysvalloissa. Suomesta on mukana kuusi maajoukkuetta! Sinivalkoinen edustus löytyy seuraavista sarjoista: naisten cheer (All Girl Premier), sekacheer (Coed Premier), cheertanssi (Pom) sekä vastaavat juniorisarjat tyttöjen cheer (Junior All Girl Elite), junioreiden sekacheer (Junior Coed Elite) sekä junioreiden cheertanssi (Junior Pom).

Junioreiden semifinaali otellaan keskiviikkona 19.4. ja finaaliin yltävät joukkueet ratkovat junioreiden maailmanmestaruudet torstaina 20.4. Suomen junioriedustajat ovat seuramaajoukkueita, jotka lunastivat kisapaikkansa joulukuussa järjestetyissä MM-karsinnoissa. Löydät heidät täältä.

Aikuisten sarjojen finaalipaikoista kilpaillaan torstaina 20.4. semifinaalissa ja maailmanmestaruudet jaetaan seuraavana päivänä MM-finaalisuoritusten perusteella. Tulokset ovat selvillä 21.-22.4. välisenä yönä Suomen aikaa. Suomen liittojohtoiset maajoukkueet löydät täältä.

Semifinaalin pisteet nollataan finaalipäivänä eli niillä ei ole vaikutusta lopulliseen sijoitukseen.

MM-kilpailuja voi seurata maksutta cheerunion.org kisastriimistä sekä Olympic Channelilta.

Löydät suomalaisittain kiinnostavan kisa-aikataulun täältä.  Kisa-aikataulu kokonaisuudessaan katsottavissa täällä.