Uutiset > Yleinen > Syyskokous valitsi Cheerleadingliitolle uuden puheenjohtajan ja hallituksen

Syyskokous valitsi Cheerleadingliitolle uuden puheenjohtajan ja hallituksen

Suomen Cheerleadingliiton syyskokous kokoontui Tampereelle 29. lokakuuta ja valitsi järjestölle uuden puheenjohtajan. Cheerleadingliiton puheenjohtajaksi seuraavaksi kahdeksi vuodeksi valittiin tamperelainen Pieta Salonen.

Pitkän lajitaustan cheerleadingin parissa omaava Salonen on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri ja toimii parhaillaan järjestöjohtajana politiikan alalla. Hän on toiminut Cheerleadingliiton hallituksen jäsenenä kolme vuotta.

Puheenjohtajuudesta äänestettiin Salosen asetuttua ehdolle kokouksen aikana. Salonen voitti äänestyksessä vastaehdokkaan Virpi Huuskosen äänin 65-48.

”Haluan kiittää jäsenistöä, että luotitte minuun ja teitte rohkean valinnan. Otan kiitollisena ja nöyränä vastaan minulle annetun mahdollisuuden toimia Suomen Cheerleadingliiton uutena puheenjohtajana. Haluan omalta osaltani varmistaa, että Cheerleadingliitolle valitut arvot toteutuvat kaikessa toiminnassamme”, Salonen kommentoi.

Puheenjohtajaksi valittu Pieta Salonen (vasemmalla) ja kahdeksan vuotta puheenjohtajana toiminut Riikka Taivassalo (oikealla)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puheenjohtajana kahdeksan edellistä vuotta toiminut Riikka Taivassalo ei asettunut ehdolle jatkokaudelle. Taivassalo kuitenkin jatkaa työtään Suomen Cheerleadingliitossa tultuaan valituksi liittohallituksen rivijäseneksi.

”Cheerleadingliiton puheenjohtajuus on ollut minulle kunniatehtävä ja haluan kiittää kaikkia jäseniämme luottamuksesta sekä tiiviistä ja rakentavasta vuorovaikutuksesta näiden vuosien aikana. Lisäksi haluan kiittää yhteisistä vuosista hallitusta, työntekijöitä  ja koko lajiyhteisöä. On hienoa päästä jatkamaan hallitustyötä ja päästä toteuttamaan nyt hyväksyttyä strategiaa”, Taivassalo kertoo.

Haluamme koko lajiyhteisön puolesta kiittää Riikkaa pitkästä puheenjohtajuuskaudesta ja lajin eteen tehdystä erinomaisesta työstä kuluneiden vuosien aikana.

Syyskokouksessa valittiin uuden puheenjohtajan lisäksi hallitusjäsenet erovuoroisten tilalle seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Cheerleadingliiton hallitukseen valittiin jatkokaudelle Riikka Taivassalo ja Katri Kakkuri. Uusiksi varsinaisiksi jäseniksi valittiin kahdeksi vuodeksi Tiina Nurminen ja yhdeksi kaudeksi Josefina Palvalin. Uudeksi varajäseneksi valittiin Kati Huusko.

Cheerleadingliiton hallitus vuodelle 2024

Pieta Salonen (pj), Tampere
Marika Aalto (jäsen), Seinäjoki
Tiina-Mari Asikainen (jäsen), Kuopio
Katri Kakkuri (jäsen), Helsinki
Tiina Nurminen (jäsen), Järvenpää
Josefina Palvalin (jäsen), Tampere
Riikka Taivassalo (jäsen), Helsinki
Maiju Hautamäki (varajäsen), Vantaa
Kati Huusko (varajäsen), Hämeenlinna

Syyskokouksessa hyväksyttiin SCL:n strategia vuosille 2024-2028 (nähtävissä täältä) sekä toimintasuunnitelma vuodella 2024 (nähtävissä täältä).

Tiedotetta päivitetty 30.10. klo 17 – lisätty tieto äänestystuloksesta, vuoden 2024 hallituksen kokoonpanosta kokonaisuudessaan sekä kokouksessa hyväksytyt dokumentit.