Uutiset > Yleinen > Sportway Media Group ja Suomen Cheerleadingliitto yhdistävät voimansa – cheerleadingille oma striimausalusta FincheerTV

Sportway Media Group ja Suomen Cheerleadingliitto yhdistävät voimansa – cheerleadingille oma striimausalusta FincheerTV

Sportway Media Group (SMG) ja Suomen Cheerleadingliitto ovat päässeet sopimukseen kotimaisten cheerleadingtapahtumien lähetyksistä.  Kilpailulähetykset näkyvät SMG:n tuottamassa, cheerleadingia varten lanseerattavassa uudessa palvelussa, FincheerTV:ssä.

Kaudella 2024 FincheerTV:stä on katsottavissa kaikki Spirit-, Super- ja SM-kilpailut. Ensimmäinen lähetys on katsottavissa palvelusta maaliskuussa.

”Olemme innoissamme voidessamme toivottaa Suomen Cheerleadingliitto tervetulleeksi Sportway Media Groupin perheeseen”, toteaa Sportway Media Groupin toimitusjohtaja Daniel Franck. ”Tämä on ensimmäinen yhteistyömme cheerleadingliiton kanssa, ja olemme tyytyväisiä päästessämme osaksi tätä innostavaa urheilulajia.”

Urheilun striimauspalveluja tuottava Sportway Media Group vastaa urheilun lähetysoikeuksista jo kymmenessä maassa keskittyen suuriin joukkuelajeihin. Suomessa Sportway Media Group vastaa muun muassa jääkiekon Leijonat TV-palvelusta.  Kauden 23/24 aikana Sportway Media Group tuottaa arviolta yli 250 000 urheilulähetystä eri lajeista. SMG:n tuotantokumppanina toimii Suora Broadcasting, joka tunnetaan erinomaisuudestaan live-tapahtumien tuotannossa ja lähetyksissä.

”On erittäin hienoa, että pääsemme tekemään yhteistyötä Cheerleadingliiton kanssa. Odotamme ilolla myös tiivistä yhteistyötä Suora Broadcastingin kanssa. Tämä projekti osoittaa kyvykkyytemme mukautua eri lajien striimaustarpeisiin”, Sportwayn Suomen ja Baltian maajohtaja Joonas Saari kommentoi.

Sportway Media Groupin ja Suomen Cheerleadingliiton yhteistyön lopputuloksena rakentuva FincheerTV -alustan tarkoitus on edistää lajin yhteisöllisyyttä sekä lajin tukemista Suomessa.

”Suomalainen cheerleading kiinnostaa yhä suurempaa yleisöä ja on hienoa löytää kumppani, joka näkee cheerleadingin vetovoimaisuuden ja kasvupotentiaalin meidän tavoin. Vaikka cheerleading on ehdottomasti parasta paikan päällä, haluamme tarjota laadukkaan elämyksen myös kotikatsomoihin. Cheerleadingin oma striimialusta, FincheerTV, kokoaa kotimaisen cheerleadingin tärkeimmät tapahtumat yhdelle alustalle ja tuo siten cheeryhteisöä yhteen. Lähdemme innoissamme kehittämään palvelua yhdessä Sportwayn kanssa”, kommentoi Suomen Cheerleadingliiton toiminnanjohtaja Tiina Kuikka.

Lisätietoja FincheerTV:n käyttöönotosta ja hinnastosta on tulossa alkuvuodesta 2024.

Lue Sportway Media Groupin tiedote täältä!