Uutiset > Yleinen > Cheerleadingin maailmanmestaruudet ratkotaan tällä viikolla!

Cheerleadingin maailmanmestaruudet ratkotaan tällä viikolla!

Cheerleadingin maailmanmestaruuskilpailut järjestetään 24.-26.4.2024 Orlandossa, Yhdysvalloissa. Suomesta on mukana viisi maajoukkuetta! Sinivalkoinen edustus löytyy seuraavista sarjoista: naisten cheer (All Girl Premier), cheertanssi (Pom) sekä juniorisarjoista tyttöjen cheer (Junior All Girl Elite), junioreiden sekacheer (Junior Coed Elite) sekä junioreiden cheertanssi (Junior Pom).

Junioreiden semifinaali otellaan keskiviikkona 24.4. ja finaaliin yltävät joukkueet ratkovat junioreiden maailmanmestaruudet torstaina 25.4. Suomen junioriedustajat ovat seuramaajoukkueita, jotka lunastivat kisapaikkansa joulukuussa järjestetyissä MM-karsinnoissa. Löydät heidät täältä.

Aikuisten sarjojen finaalipaikoista kilpaillaan torstaina 25.4. semifinaalissa ja maailmanmestaruudet jaetaan seuraavana päivänä MM-finaalisuoritusten perusteella. Tulokset ovat selvillä 26.-27.4. välisenä yönä Suomen aikaa. Suomen liittojohtoiset maajoukkueet löydät täältä.

Semifinaalin pisteet nollataan finaalipäivänä eli niillä ei ole vaikutusta lopulliseen sijoitukseen.

MM-kilpailuja voi seurata maksutta cheerunion.org kisastriimistä sekä Olympic Channelilta.

Löydät suomalaisittain kiinnostavan kisa-aikataulun täältä.  Kisa-aikataulu kokonaisuudessaan katsottavissa täällä.