Uutiset > Yleinen > Tanssimaajoukkuerinki 2020: Haku leiritykseen on avattu

Tanssimaajoukkuerinki 2020: Haku leiritykseen on avattu

Tanssimaajoukkuerinkileiritys järjestetään vuonna 2020 joukkueiden sijaan yksittäisille urheilijoille. Tanssimaajoukkuerinkileiritykseen voi hakea sekä juniorijoukkueiden että aikuisten joukkueiden urheilijat.  Rinkileiritys koostuu kahdesta leiristä, ja leiritykseen valitun urheilijan tulee osallistua molemmille leireille.

SCL:n maajoukkuerinkileirityksen tarkoituksena on kasvattaa sekä urheilijoista että valmentajista tulevia maajoukkueurheilijoita. Leirityksissä harjoitellaan monipuolisesti sekä maajoukkueen omaisesti. Tarkoitus on, että urheilija saa monipuolisen kuvan harjoittelemisesta sekä kuvan siitä, mitä maajoukkueurheilu vaatii sekä fyysisesti että henkisesti. Valmentajien osaamisen kehittämiseksi leirille tullaan kutsumaan myös seuravalmentajia. Toiveena on, että ainakin leiritykseen valittavien urheilijoiden joukkuevalmentajat pääsisivät mukaan leireille. Valmentajien kutsu lähetetään seuroille myöhemmin.

Tanssimaajoukkuerinkileirien valmennuksesta vastaavat kokeneet valmentajat, joilta löytyy kokemusta maajoukkuetoiminnasta niin urheilijana kuin valmentajana. Tämän vuoden rinkivalmentajista jatkavat Saara Salonen ja Viivi Kettula. Uusina valmentajina mukaan on tullut Aino Majanen ja Siiri Kahri, joka urheilee tällä hetkellä naisten maajoukkueessa.

Tanssimaajoukkuerinkileiritykseen haetaan videohakemuksella. Hakuaika päättyy sunnuntaina 12.1.2020 klo 22.00. Liitto voi pyytää lisätietoja hakijoiden seuravalmentajilta ja pyytää tarvittaessa videon urheilijan suorituksesta. Liiton lajikoordinaattori valitsee urheilijat yhdessä maajoukkue- ja leirivalmentajien kanssa. Leiritykseen valituille urheilijoille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti viimeistään perjantaihin 8.2.2020 mennessä.

Tanssimaajoukkuerinkileiritykseen on tarjolla 72 urheilijapaikkaa. Leirillä osallistujat jaetaan taitotasoryhmiin videohakemusten perusteella. Vuoden 2021 tanssimaajoukkueeseen voi hakea vuonna 2005 tai aikaisemmin syntynyt urheilija.

TÄYTÄ HAKULOMAKE TÄSTÄ

Leirit järjestetään Suomen urheiluopistolla Vierumäellä

14.-15.3.2020, Vierumäki (125 €/osallistuja/leiri sis. valmennus, majoitus ja täysihoito)

15.-16.8.2020, Vierumäki (125 €/osallistuja/leiri sis. valmennus, majoitus ja täysihoito)

Leirimaksun omavastuu maksetaan leirille ilmoittautumisen yhteydessä Suomisportin kautta. Leirimaksut on jaettu siten, että ensimmäisen leirin yhteydessä maksetaan 200€ ja toisen leirin yhteydessä 50€.

Huom! Urheilija sitoutuu osallistumaan molemmille leireille. Leiritykseen hyväksytyn urheilijan tulee maksaa leirityksen koko maksu, mikäli hän jää leiriltä pois ilman hyväksyttävää syytä.

Lisätietoja antaa lajikoordinaattori Jani Järvelin jani.jarvelin@scl.fi tai 050 501 7159