Uutiset > Yleinen > Urheilugaala täynnä cheerleadingia: maailmanmestareita ehdolla kolmessa kategoriassa

Urheilugaala täynnä cheerleadingia: maailmanmestareita ehdolla kolmessa kategoriassa

Urheilugaalassa torstaina 16.1.2020 palkitaan vuoden 2019 menestyneimmät tekijät urheilun saralla. Urheilugaalan tavoitteena on nostaa urheilun ja liikunnan arvostusta yhteiskunnassa. Cheerleading on vahvasti edustettuna gaalassa, kun sekä vuoden valmentajaksi, vuoden joukkueeksi ja vuoden sykähdyttävimmäksi urheiluhetkeksi on ehdokas cheerleadingin parista.

Vuoden valmentajaksi on ehdolla naisten maajoukkueen päävalmentaja Maria Wahlroos. 32-vuotias helsinkiläisvalmentaja on palkittu tänä vuonna erilaisin tunnustuksin: kansainvälinen lajiliitto International Cheer Union valitsi Marian vuoden valmentajaksi, ja Helsingin kaupunki palkitsi hänet vuoden helsinkiläisenä valmentajana. Wahlroos valittiin Varsity Nordicin toimesta vuoden suomalaisvalmentajaksi, ja samalla hänet nimitettiin historian ensimmäisenä Varsity Nordic Hall of Fameen. Maria Wahlroos on valmentajaurallaan saavuttanut 9 Suomenmestaruutta, 4 Euroopanmestaruutta, sekä Suomen naisten historialliset kaksi peräkkäistä Maailmanmestaruutta.

 

Vuoden joukkueeksi on ehdolla Marian johdolla menestyksekkäästi, pitkäjänteisen valmennustyön tuloksena jo toisen kerran MM-kultaa saavuttanut naisten cheermaajoukkue. Vuonna 2019 liittojohtoinen maajoukkue osallistui MM-kilpailuihin 4. kerran.

Vuoden sykähdyttävimmäksi urheiluhetkeksi on ehdolla naisten cheermaajoukkueen toinen peräkkäinen MM-kulta. Yleisö valitsee vuoden sykähdyttävimmän urheiluhetken äänestämällä suosikkiaan käynnissä olevan nettiäänestyksen kautta. Sinäkin voit käydä äänestämässä Urheilugaalan sivuilla osoitteessa urheilugaala.fi/sykahdyttavin-urheiluhetki-2019. Äänestysaikaa on 16.1.2020 asti. Äänestyksen jälkeen voit osallistua arvontaan jättämällä yhteystietosi. Palkintona arvonnassa on kaksi illallispaikkaa 16.1.2020 järjestettävään Urheilugaalaan (arvo 2 x 390€+alv 24%).