Uutiset > Yleinen > STAGE-tapahtumien 2020 hakuaikaa pidennetty

STAGE-tapahtumien 2020 hakuaikaa pidennetty

Vuodelle 2020 on luvassa jo ainakin kaksi seurayhteistyö STAGE-tapahtumaa. Aktiivisen alueellisuuden toteuttamiseksi haemme kuitenkin vielä kahta järjestäjää vuodelle 2020 (toinen kevät, toinen syksy). Haluaisiko teidän seuranne olla mukana tekemässä cheerleadingin harrasteurheilijoille suunnattua näytöstapahtumaa?

Active Cheer STAGE -tapahtuma on cheerleadingin harrasteurheilijoille suunnattu näytöstapahtuma, jossa stagella pääsevät loistamaan joukkueet ja ryhmät, jotka eivät halua kilpailla! Tapahtuman tavoitteena on tuottaa liittojohtoista matalankynnyksen harrastepuolen toimintaa alueellisesti ja tuoda yhteen lajin harrastepuolen toimijat. Tapahtuman järjestäminen on seuralle taloudellisesti riskitöntä ja antaa hyvää kokemusta  esimerkiksi myöhemmälle suurempien tapahtumien järjestämiselle.

SEURAT

Stage-tapahtuman haku vuodelle 2020 on nyt auki jäsenistölle! Tapahtuma toimii varainhankintana ja lajinäkyvyyden kannalta positiivisena omalla alueellanne. Lue lisää tapahtuman järjestämisestä täältä.

Kuinka haetaan? Seura jättää hakemuksen  tapahtuman järjestämisestä hakulomakkeen avulla 14.2.2020 mennessä keväälle ja 30.6. syksylle. Kun seura saa tapahtuman järjestettäväkseen, tehdään tämän jälkeen yhteistyösopimus liiton ja seuran välille, jossa määritellään tapahtuman järjestämiseen liittyvät vastuut ja velvoitteet.

 

Viime syksynä järjestettiin kaikkien aikojen ensimmäinen STAGE-tapahtuma Helsingissä Golden Spirit ry kanssa.

Golden Spirit Maria Pojasnik: ”Tapahtuma pidettiin hyvin rentona ja yksinkertaisena, lyhyt päivä toimi hyvin ja aikaa rakentamiselle ja purkamiselle jäi hyvin. Tunnelma tapahtumassa oli pirteä ja iloinen.  Näen, että järjestäminen sopii pienille seuroille, mutta tapahtumasta on lisäarvoa myös meille isona seurana, kun saimme tarjota omille harrastejoukkueille paikan esiintyä ja vapaaehtoisia saatiin hyvin mukaan. Tuotot eivät vastaa isojen kilpailujen järjestämisestä saatua korvausta, mutta työmäärään nähden tämä oli mielekäs tapahtuma järjestää. Voisin järjestää Stagen mielellään uudelleenkin. ”

 

 

STAGE