Uutiset > Yleinen > SCL tiedottaa: Suomi ei lähetä joukkueita cheerleadingin MM-kisoihin huhtikuussa

SCL tiedottaa: Suomi ei lähetä joukkueita cheerleadingin MM-kisoihin huhtikuussa

Suomen Cheerleadingliiton hallitus kokoontui sunnuntai aamuna päättämään Suomen joukkueiden osallistumisesta vielä kilpailukalenterissa oleviin huhtikuussa järjestettäviin cheerleadingin MM-kilpailuihin. Huomioiden koronavirustilanteen maailmanlaajuisen kehittymisen, Suomen hallituksen ja viranomaisten antamat linjaukset harjoitustoimintaan liittyen sekä kaikkiin maihin kohdistuva matkustuskielto, hallitus päätti, ettei se lähetä joukkueita USA:ssa 27.-29.4. järjestettäviin MM-kilpailuihin.

Hallitus myös päätti keskeyttää liiton alaisen maajoukkuetoiminnan kaiken muun toiminnan tapaan toukokuun loppuun saakka.

Hallitus oli viikonlopun aikana yhteydessä muihin Pohjoismaihin, MM-kisoihin lähteviin joukkueisiin sekä maailmanliitto ICU:hun, jonka päätöstä kisojen järjestymisestä ei vielä aamuun mennessä saatu. Muista Pohjoismaista myös Ruotsi on tehnyt päätöksen olla lähettämättä joukkueita 27.-29.4. Orlandoon.

Lisätietoja linjauksesta antaa Suomen Cheerleadingliiton hallituksen puheenjohtaja Riikka Taivassalo riikka.taivassalo@scl.fi.