Uutiset > Yleinen > SCL tiedottaa: Cheerleadingin MM-kilpailut siirtyvät

SCL tiedottaa: Cheerleadingin MM-kilpailut siirtyvät

International Cheer Union (ICU) on viime yönä Suomen aikaa ilmoittanut, että huhtikuussa Yhdysvalloissa pidettäväksi suunnitellut cheerleadingin MM-kilpailut siirretään toiseen ajankohtaan. Tarkempaa tietoa uudesta ajankohdasta ei vielä ole, vaan siihen palataan myöhemmin.

Lue ICU puheenjohtaja Jeff Jebbin lausunto täältä: https://www.facebook.com/123609298562/posts/10158025466938563/

Suomen Cheerleadingliiton hallitus päätti jo sunnuntaina, että Suomi ei lähetä joukkueita silloin vielä kalenterissa olleisiin MM-kilpailuihin. Samaan aikaan hallitus päätti keskeyttää SCL:n alaisen maajoukkuetoiminnan kaiken muun toiminnan tapaan toukokuun loppuun saakka.

Suomen Cheerleadingliiton hallitus jatkaa tilanteen tarkkaa seurantaa ja yhteydenpitoa kansainvälisiin lajiliittoihin.

Lisätietoja antaa Suomen Cheerleadingliiton hallituksen puheenjohtaja Riikka Taivassalo riikka.taivassalo@scl.fi.