Uutiset > Yleinen > Suomen Cheerleadingliitto hakee toiminnanjohtajaa

Suomen Cheerleadingliitto hakee toiminnanjohtajaa

Oletko johtamisen kokenut ammattilainen ja hyvin verkostoitunut suomalaisessa järjestökentässä? Haluatko mukaan kasvavan ja vauhdikkaan lajin pariin ja olla avainasemassa viemässä Suomen Cheerleadingliittoa seuraavalle neljännesvuosisadalle?

Haemme nyt liiton operatiivisesta johtamisesta vastaavaa toiminnanjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Suomen Cheerleadingliitto ry (SCL) on vuonna 1995 perustettu lajiliitto, jonka alaisuuteen kuuluu 58 jäsenseuraa. Cheerleading liikuttaa yli 15000 lasta, nuorta ja aikuista ympäri Suomen. Liiton toiminta koostuu koulutustoiminnasta, jäsenpalveluista, tapahtumista, huippu-urheilusta ja cheerleadingin edunvalvonnasta Suomessa. Toimistomme sijaitsee Sporttitalossa Helsingin Pitäjänmäellä. Etätöitä teemme joustavasti.

Toiminnanjohtajana johdat Suomen Cheerleadingliiton operatiivista toimintaa vuosikokouksen hyväksymän strategian, talousarvion ja toimintasuunnitelman mukaisesti ja toimit viiden päätoimisen työntekijän esimiehenä. Tehtäviisi kuuluu henkilöstö- ja taloushallinto, toiminnan suunnittelu ja arviointi, sidosryhmäyhteistyö ja liiton yhteistyökumppanuuksien hoito. Lisäksi vastaat yhdessä liittohallituksen kanssa lajin edunvalvonnasta ja yhteiskuntasuhteista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ja näyttöjä tuloksekkaasta talouden johtamisesta sekä ymmärrystä järjestökentästä, yhdistyslaista ja järjestötoiminnan rahoitukseen liittyvistä säädöksistä ja prosesseista. Sinulla on hyvät johtamis- ja viestintätaidot sekä kokemusta myös vapaaehtoistoimijoiden johtamisesta. Omaat joukkueurheilijan asenteen, innostut uudesta, kehität rohkeasti ja pidät aina edustamasi organisaation puolta.

Onnistumisessasi sinua tukevat tehtäväalueistaan vastaavat asiantuntevat kollegat, sitoutunut liittohallitus ja muut luottamustoimijat sekä yhteen hiileen puhaltava lajiyhteisö. SCL:n toiminnanjohtajana pääset vaikuttamaan urheilujohtamisen avainpaikalta kasvavan ja vauhdikkaan lajin kehitykseen sekä olet avainasemassa viemässä Suomen Cheerleadingliittoa seuraavalle neljännesvuosisadalle.

Toiminnanjohtajan valitsee ja nimittää SCL:n hallitus. Esimiehenäsi toimii hallituksen puheenjohtaja. Työ vaatii ajoittaista ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista pääasiassa kotimaassa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 30.11. mennessä osoitteeseen liisa.lahteenaho@rppeople.fi. Laita viestin aiheeksi SCL toiminnanjohtaja.

Hakijoiden haastattelut aloitetaan viikolla 50 ja ne toteutetaan ilta-aikaan. Hakuprosessi pyritään viemään loppuun ennen joulunpyhiä.

Lisätietoja tehtävästä antavat: RP Peoplen konsultti Liisa Lähteenaho ja SCL:n hallituksen puheenjohtaja Riikka Taivassalo. Tavoitat Liisan puhelimitse numerosta 040 764 7276 tiistaina 17.11. klo 9–12 ja maanantaina 23.11. klo 17–20. Riikan tavoitat puhelimitse numerosta numero 040 964 6127 torstaina 19.11. klo 17–20. Valitettavasti emme voi vastata sähköpostitiedusteluihin.