Uutiset > Yleinen > Tanssimaajoukkueen täydennyshaku 14.-23.4.2021

Tanssimaajoukkueen täydennyshaku 14.-23.4.2021

Cheerleadingin MM-kilpailujen 2021 ajankohta muuttui koronapandemian takia. Kilpailujen ajankohdan vaihtuminen vaikutti jonkin verran tanssimaajoukkueen kokoonpanoon. Näiden muutoksien takia maajoukkuetta täydennetään avoimella haualla 14.-23.4.2021.

Tanssimaajoukkue 2021 etsii nyt riveihinsä muutamia tanssijoita, jotka ovat urheilleet huipulla ja heidän ominaisuutensa/taitonsa ovat maajoukkuetasolla. Jos siis tiedät, että haluat lähteä mukaan MM-jahtiin tämän joukkueen kanssa, niin ilmoittaudu alla olevasta linkistä perjantaihin 23.4 klo 12 mennessä.

Linkki: ilmoittautumislomakkeeseen

Tanssimaajoukkueenvalmentajat Saara Hynynen ja Mila Tanttu ottavat ilmoittautuneisiin suoraan yhteyttä. Ilmoita siis kiinnostuksestasi mahdollisimman pian. Valmentajat kertovat ilmoittautumisen jälkeen hakijalle karsintatehtävän ja tämän hetken leiri-infon kauden 2021 osalta. Tanssimaajoukkueen leirit sijoittuvat pääasiassa kesä-syyskuuhun ja MM-kilpailut järjestetään virtuaalisesti 24.9 mennessä.

Tällä hetkellä tanssimaajoukkueella on karsintojen pohjalta olemassa haastajarinki, johon haemme nyt lisää tanssijoita. Tästä haastajaringistä joukkueeseen tullaan nostamaan 3-5 urheilijaa, mutta myös muu haastajarinki on tanssimaajoukkueen mukana etänä oppimassa maajoukkuetoiminnasta koko loppukauden. Tämä on siis myös erinomainen mahdollisuus näyttää taitojaan jo kaudelle 2022. Tarvittaessa myös haastajarinkiläisiä voidaan kutsua maajoukkueleireille.

Haluatko sinä siis näyttää taitosi ja nousta vielä tämän vuoden tanssimaajoukkueen kisakokoonpanoon tai olla matkassa mukana oppimassa ja kehittymässä maajoukkueen kanssa yhteistyötä tehden? Jos, niin täytä tietosi linkistä ja kerro miksi sinä haluat mukaan!

Lisäkysymykset

Saara Hynynen 0442798009

Mila Tanttu 050 342 3891