Uutiset > Yleinen > Katsaus kevätkokoukseen 2022 ja hallituksen kokoustiedote 6/22

Katsaus kevätkokoukseen 2022 ja hallituksen kokoustiedote 6/22

Kevätkokoustiedote

Cheerleadingliiton kevätkokous järjestettiin sunnuntaina 10.4. Kokous hyväksyi vuoden 2021 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä myönsi vastuuvapauden tilivelvollisille.

Sääntömääräisten kevätkokousasioiden lisäksi kokouksessa esiteltiin jäsenistölle tehdyn strategiakyselyn tulokset ja kuluvalle vuodelle kohdistettavat sopeutustoimet. Koronapandemiasta aiheutuvat maajoukkuetoimintaan kohdistuneet lisäkulut sekä samalla alentuneet tuottotavoitteet kilpailutoiminnan ja lisenssimyynnin osalta ovat jo alkuvuoden aikana aiheuttaneet tarpeen sopeuttaa taloutta tämän vuoden aikana. Merkittävimmät säästötoimenpiteet tämän vuoden aikana kohdistetaankin maajoukkuetoimintaan siten, että kauden 2023 maajoukkueleiritys käynnistetään vasta vuoden 2023 puolella. Kauden 2023 maajoukkuetoiminnasta tiedotetaan lisää MM-kisojen jälkeen toukokuussa.

Hallituksen kokoustiedote 6/2022

Cheerleadingliiton hallitus kokoontui vuoden kuudenteen kokoukseensa kevätkokouksen jälkeen. Kokouksessa keskusteltiin ajankohtaisten asioiden lisäksi Cheerleadingliiton kansainvälisen toiminnan tavoitteista tulevien ICU:n ja ECU:n vuosikokousten edellä. Suomen tavoitteena on olla aktiivinen kansainvälinen vaikuttaja ja pyrkiä viemään lajia suuntaan, jossa kansainväliset arvokilpailut ovat laadukkaita ja niihin osallistuvien maiden määrä korkeammalla tasolla kasvaa tasaisesti. Suomi tukee tulevassa ICU:n vuosikokouksessa esityslistalla olevia hallintoon keskittyviä sääntömuutoksia, jotka mm. jatkossa mahdollistavat vuosikokouksen järjestämisen myös etäyhteyksin.

Hallitus kokoontuu seuraavaan kokoukseensa maanantaina 2.5.