Uutiset > Yleinen > Junioriedustajat MM-kilpailuissa: Team Finland Junior Pom

Junioriedustajat MM-kilpailuissa: Team Finland Junior Pom

Cheerleadingin MM-kilpailuissa Orlandossa jaetaan myös junioreiden maailmanmestaruudet. Juniorijoukkueiden kilpailupäivä on 20.4.2022.

Kaudella 2022 junioreiden cheertanssisarjassa (Junior Freestyle Pom) Suomea edustaa oululainen Team Finland Junior Pom -joukkue seurasta Northern Lights Cheerleading. Joukkueessa urheilee 19 taitavaa ja motivoitunutta nuorta urheilijaa. MM-kilpailuiden juniorisarjassa urheilijat ovat 15-18 -vuotiaita.

Joukkuetta valmentavat Henna Hyvönen, Heli Jääskö sekä Jonna Ruikka.

Kuva MM-karsintakilpailuista joulukuulta 2021.

 

Joukkue lähtee tavoittelemaan MM-kilpailuissa joukkueen parasta mahdollista suoritusta, johon kaikki voivat olla tyytyväisiä. Lisäksi joukkueen tavoitteena on myös nauttia kisamatkasta, sillä kyseessä on ainutlaatuinen kokemus nuorille urheilijoille.

Kaikille urheilijoille kyseessä ei ole kuitenkaan ensimmäinen MM-kisakokemus, sillä Northern Lights Cheerleading -seura ansaitsi junioreiden cheertanssisarjan edustusoikeuden myös vuosina 2019 ja 2021. Kokemuksen lisäksi joukkue nostaa vahvuudekseen esiintymisen sekä motivoituneen ja kannustavan ilmapiirin.

”Myös koreografia ja selkeä teema kuuluvat vahvuuksiimme. Koreografiaa on muovattu ja paranneltu viime syksyn MM-karsinnoista ja olemme hyvin tyytyväisiä lopputulokseen”, joukkueen kapteenit iloitsevat.

Joukkueen valmistautuminen kohti MM-kilpailuja on sujunut erittäin hyvin ja viimeiset viikot on käytetty kisakunnon kasvattamiseen, viimeistelyyn ja fiilistelyyn.

”On hienoa päästä edustamaan Suomea kansainvälisissä kilpailuissa, emmekä malta odottaa, että pääsemme loistamaan MM-lavalla!”, joukkueen kapteenit summaavat joukkueen tunnelmia.

Joukkue esiintyy viimeisen kerran Suomessa huomenna lauantaina 16.4. joukkueen virallisessa send off-tilaisuudessa. Tilaisuus järjestetään Oulussa Linnanmaan liikuntahallilla klo 18. Tule paikan päälle kannustamaan!

Urheilijat:

Anttila Aada Liminka
Heinonen Hilla Oulu
Huuki Ella Kempele
Korpimäki Venla Oulu
Köngäs Katariina Oulu
Lakkapää Silja Oulu
Laurila Ninni Oulu
Moilanen Julia Oulu
Mäkelä Veera Oulu
Mäki Siiri Oulu
Nikula Josefina Oulu
Nikula Olivia Oulu
Pesonen Iida Oulu
Pitkänen Anna Oulu
Pitkänen Ella Kempele
Suikka Linnea Oulu
Uutinen Sonja Oulu
Yliluoma Josefiina Oulu
Yrjänheikki Aliisa Oulu

Joukkue etsii vielä tukijoita ja yhteistyökumppaneita kisamatkan kulujen kattamiseksi. Voit tutustua tukemismuotoihin täältä. 

Junioreiden maailmanmestaruudet ratkotaan Orlandossa, Yhdysvalloissa 20.4.2022.