Uutiset > Yleinen > Junioriedustajat MM-kilpailuissa: Team Finland Junior Coed

Junioriedustajat MM-kilpailuissa: Team Finland Junior Coed

Cheerleadingin MM-kilpailuissa Orlandossa jaetaan myös junioreiden maailmanmestaruudet. Junioreiden maailmanmestaruuksista kisataan keskiviikkona 20.4.

Junioreiden sekacheer-sarjassa Suomea edustaa Team Finland Junior Coed -joukkue, jossa urheilee 31 taitavaa ja määrätietoista 2003-2007 -vuosina syntynyttä urheilijaa. Sekajoukkueessa urheilee sekä tyttöjä että poikia.

Team Finland Junior Coed on kolmen cheerleadingseuran yhteistyöprojekti. Joukkueen ovat perustaneet Uudellamaalla toimivat seurat Funky Team, Helsinki Athletics Cheerleaders sekä Spirit Shakin’ Cheerleaders. Joukkue koottiin kesällä 2021 ja joukkue lunasti junioreiden MM-edustuspaikan joulukuussa käydyissä MM-karsintakilpailuissa. Joukkuetta valmentavat Sofia Rissanen, Katja Uusitalo sekä Henri Haukkovaara.

Team Finland Junior Coed 2022

Team Finland Junior Coed -joukkue tavoittelee MM-kilpailumatolla HIT-ohjelmaa, joka tarkoittaa vähennyksetöntä ja teknisesti puhdasta ohjelmaa. Tässä onnistuessaan joukkue haastaa todenteolla maailman kärkeä kirkkaimmista mitaleista. Viime vuonna Suomi taipui junioreiden sekacheer-sarjassa viidenneksi.

Mitalijahtiin lähtevän joukkueen vahvuuksiksi valmentajat nimeävät joukkueen tavoitteellisuuden ja yhdessä tekemisen meiningin.

”Hauskanpito ja yhdessä oleminen ovat suuressa roolissa leireillä sekä yhteisissä tapahtumissa, muttei kuitenkaan unohdeta yhteisiä tavoitteita, joita kohti harjoitellaan päättäväisesti”, valmentajat ylistävät.

Joukkueen valmistautuminen kohti MM-kilpailuja on sujunut valmentajien mukaan aikataulun mukaisesti ja MM-kilpailumatkaa odotetaan innolla.

”Joukkue on upeasti mukautunut koronaviruksen tuomiin mahdollisiin haasteisiin ja muokkauksiin. Matkaa odotetaan innolla niin kilpailuiden kuin matkustamisen puolesta!”, valmentajat kertovat.

Joukkue harjoittelemassa.

 

Team Finland Junior Coed urheilijat

Peetu Allonen Järvenpää
Topi Eskelinen Espoo
Sylvia Halonen Helsinki
Hilkka Heino Espoo
Emilia Henriksson Vantaa
Miro Hottinen Helsinki
Siiri Hursti Helsinki
Veera Hämäläinen Helsinki
Lassi Ilvonsalo Lahti
Essi Kallunki Vantaa
Erika Katvala Vantaa
Julia Kiesilä Vantaa
Ksenija Korõtkina Espoo
Jenna Kotakorpi Espoo
Alisa Laukkarinen Espoo
Vilma Lohela Tuusula
Oona Luoto Helsinki
Rasmus Myller Kerava
Laura Mönkölä Helsinki
Niklas Niskanen Helsinki
Sheila Oton Espoo
Saaga Partanen Helsinki
Säde Rantanen Vantaa
Helmi Ruutu Helsinki
Lili Siiskonen Helsinki
Emma Siljamäki Espoo
Amanda Siren Helsinki
Victoria Sjöström Espoo
Milja Suojanen Helsinki
Vivien Thiel Helsinki
Pinja Vuorimaa Helsinki

Mikäli joukkueen MM-kisamatkaa haluaa tukea, suosittelevat valmentajat olemaan yhteydessä Instagramin kautta @teamfinlandjuniorcoed.

Junioreiden maailmanmestaruudet ratkotaan Orlandossa, Yhdysvalloissa 20.4.2022.