Uutiset > Yleinen > Hallituksen kokoustiedote 8/22

Hallituksen kokoustiedote 8/22

Cheerleadingliiton hallitus kokoontui vuoden kahdeksanteen kokoukseensa maanantaina 23. toukokuuta.

Kokouksessa käsiteltiin ajankohtaista talouden tilannetta ja saatiin tiedoksi SCL:n hakemus OKM:n hankeavustusta varten. OKM jakaa erityisavustusta valtakunnallisten lajiliittojen osaamisen kehittämiseen koronapandemian aiheuttamien haittojen korjaamiseksi lasten ja nuorten urheilussa. SCL on hakenut avustusta valmentajakoulutusten ja kouluttajien osaamisen kehittämisen hankkeeseen. Hankkeen tavoitteena on lisätä osaamista lasten ja nuorten urheilutoiminnassa ja näin tukea Cheerleadingliiton alaisten seurojen harrastajamäärien palauttamista koronapandemian jälkeen takaisin kasvu-uralle.

Hallitus kävi myös kuluneen kauden palautteiden perusteella linjauskeskustelun tulevaisuuden maajoukkuetoiminnasta. SCL on kerännyt palautetta maajoukkuetoiminnasta toiminnassa mukana olleilta valmentajilta ja urheilijoilta ja käynyt lisäksi keskustelua myös juniorimaajoukkueiden edustajien kanssa.

Keskustelussa linjattiin tulevan kauden maajoukkuetoiminnan kehittämisen painopisteistä. Keskustelua jatketaan pidemmälle tulevaisuuteen katsovien huippu-urheilun kehittämistoimenpiteiden osalta kesäkuussa.

Lisäksi kokouksessa Cheerleadingliiton uudeksi jäseneksi hyväksyttiin Oulun Pyrintö ja SCL:n edustajaksi Olympiakomitean kevätkokoukseen sekä sen yhteydessä järjestettävään ylimääräiseen kokoukseen valtuutettiin osallistujiksi puheenjohtaja Riikka Taivassalo ja toiminnanjohtaja Anni Vesa.

Kansainvälisissä asioissa hallitus päätti yhteispohjoismaisen linjauksen mukaisesti tukea ECU hallitukseen Pohjois-Euroopan edustajaksi tanskalaista Mikael Sohn Ottesenia, joka on edustanut aluetta jo useita vuosia. ECU:n hallituksen vaalit käydään vuosikokouksen yhteydessä Ateenassa 30.6.

Hallitus kokoontuu kevätkauden viimeiseen kokoukseensa 20. kesäkuuta.

Lisätietoja: Hallituksen puheenjohtaja Riikka Taivassalo