Uutiset > Yleinen > Vierumäellä tarjolla koulutuksia seuratoimijoille – hae mukaan Kehittäjä-Tahkolle ja Johtaja-Tahkolle

Vierumäellä tarjolla koulutuksia seuratoimijoille – hae mukaan Kehittäjä-Tahkolle ja Johtaja-Tahkolle

Suomen Cheerleadingliiton strateginen yhteistyökumppani Vierumäki on käynnistämässä kahta seuratoimijoiden osaamista lisäävä valmennusohjelmaa. Kehittäjä-Tahkolla osaamistaan lisäävät päätoimiset seuratyöntekijät ja Johtaja-Tahkolla seurojen johtotehtävissä olevat.

Kehittäjä-Tahko on valmennusohjelma päätoimisille seuratoimijoille.

Kehittäjä-Tahkon avulla urheiluseuran päätoimiset kehittäjät valmennetaan osaajiksi, jotka kykenevät uusin taidoin ja menetelmin johtamaan pitkäjänteisesti seuransa toiminnan kehittämistä. Valmennusprosessin yhteydessä päätoimiset kehittäjät suorittavat kaksi Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon liikunnan osaamisalan tutkinnon osaa. Kehittäjä-Tahkoon valitaan mukaan 16 seuran päätoimista kehittäjää.

Hae mukaan 31.12.2022 mennessä!

Lisätietoja: Kehittäjä-Tahko

 

Johtaja-Tahko – opi johtamaan ihmisiä uudella innostavalla tavalla

Johtaja-Tahko on noin vuoden mittainen prosessi oman osaamisesi terävöittämiseen. Koulutus on tarkoitettu liikunnan ammattijohtajille, urheilujärjestöjen, lajiliittojen ja urheiluseurojen johtajille sekä muissa liikunta-alan esihenkilö ja projektitehtävissä toimiville. Valmennusohjelman ohessa sinulla on mahdollisuus suorittaa johtamisen- ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto tai tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto. Tutkinnon järjestämisestä vastaa Perho Pro.

Hae mukaan 4.11.2022 mennessä!

Lisätietoja: Johtaja-Tahko