Uutiset > Yleinen > Naisten cheermaajoukkue kevään 2023 MM-kilpailuihin on julkaistu!

Naisten cheermaajoukkue kevään 2023 MM-kilpailuihin on julkaistu!

Naisten cheermaajoukkue vuoden 2023 MM-kilpailuihin on valittu!

Naisten cheermaajoukkue tavoittelee keväällä 2023 järjestettävissä MM-kilpailuissa jo viidettä perättäistä maailmanmestaruutta. Joukkuetta luotsaa tuttu ja kokenut valmennustiimi päävalmentajanaan Maria Wahlroos ja valmentajina Ina Tiittula, Hanna Salo ja Tytti Tamminen. Joukkueeseen valittiin 24 urheilijaa, jotka muodostavat MM-kilpailuiden kilpailukokoonpanon. Lisäksi joukkueeseen valittiin neljä haastajaurheilijaa. Kovatasoinen urheilijavalinta toteutettiin virtuaalisesti syys-lokakuussa.

Naisten cheermaajoukkueen kilpailukokoonpano koostuu tänä vuonna täysi-ikäisistä huippu-urheilijoista, joista peräti 17 urheili naisten maajoukkueessa myös viime kaudella. Heistä seitsemän jahtaa jo viidettä peräkkäistä maailmanmestaruuttaan.

”Meillä on kasassa taitava, kokenut, ahkera ja vahva joukkue – sekä henkisesti että fyysisesti. Vahva stunttiosaaminen ja urheilijoiden kyky itsenäiseen ja omatoimiseen harjoitteluun ovat tänäkin vuonna joukkueemme vahvuus. Olemme saaneet hivutettua joukkueen akrobatiaosaamista ylöspäin vuodesta toiseen, niin tänäkin vuonna esimerkiksi joukkueeseen valittujen uusien kasvojen myötä”, päävalmentaja Maria Wahlroos iloitsee.

Cheerleadingin MM-kilpailut järjestetään Orlandossa, Yhdysvalloissa 19.-21.4.2023. Maajoukkueen leiritykset käynnistyvät tammikuussa 2023.

Naisten cheermaajoukkueen kilpailukokoonpanoon valitut urheilijat kaudelle 2023

Felicia Backström
Camilla Badermann
Malla Brännare
Sara Harvio
Emma Hytönen
Tuuve Häkkinen
Noora Ingalsuo
Juulia Jaako
Kayleigh Karinen
Nea Kieslich
Sonja Kortelainen
Nea Lehterä
Ann-Marie Marschan
Ronja Nyholm
Julietta Partanen
Lotta Peltomaa
Aino Kaisa Pinta
Katri Pohjakallio
Emmi Reenkola
Joanna Remes
Ronja Rotinen
Lili Siiskonen
Hanna Stocklin
Vilja Veikkolainen

 

Joukkueen haastajat kaudella 2023

Julianna Kinnunen
Helmi Laine
Matleena Liedes
Elli Niemi

Joukkueen huoltajaksi valittiin Niklas Hagel.

Onnea valituille!