Uutiset > Yleinen > Golden Spiritille kolmas tähtimerkki ensimmäisenä cheerleadingseurana

Golden Spiritille kolmas tähtimerkki ensimmäisenä cheerleadingseurana

Suomen Cheerleadingliitto on saanut ensimmäisen kaikki kolme Tähtiseura-tunnustusta omaavan seuran, kun helsinkiläinen Golden Spirit saavutti aikuisten tähtimerkin joulukuussa. Golden Spirit omasi ennestään tunnustukset lasten ja nuorten sekä huippu-urheilun Tähtiseurana ja nyt tunnustus myönnettiin myös aikuisliikkujien osalta.

”Kolmen tähtiseuran merkin tunnustus panostuksestamme, omistautumisestamme, intohimostamme ja jatkuvasta pyrkimyksestämme erinomaiseen laatuun ja huippuosaamiseen, on osoitus siitä, että olemme oikealla tiellä”, iloitsee seuran puheenjohtaja Meeri Mustonen.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, jonka laatutekijät täyttävät seurat palkitaan Tähtimerkeillä. Merkkejä myönnetään kolmella eri osa-alueella: lapset ja nuoret, huippu-urheilu ja aikuiset.  Suomessa on yhteensä yli 600 Tähtiseuraa. Kun Tähtiseurojen määrää suhteuttaa lajin seurojen kokonaismäärään, on cheerleading tilaston kärjessä. Cheerleadingseuroista joka kolmas on Tähtiseura, mikä on hyvin ainutlaatuista ja lajimme ylpeydenaihe.

Golden Spiritin saavuttama virstanpylväs kolmesta Tähtiseura-merkistä on merkittävä, sillä kaikki saatavilla olevat tähtimerkit omaavia seuroja on Suomessa nyt yhteensä kymmenen.

”Olemme todella etuoikeutettuja, että meillä on niin omistautunut yhteisö ympärillämme. Jokainen jäsenemme on osa tätä menestystarinaa, ja tämä tunnustus on meille kaikille yhteinen voitto”, Mustonen jatkaa.

Suomen Cheerleadingliitto onnittelee upeasta saavutuksesta!