Uutiset > Yleinen > Yleinen päivitys koronaviruksen vaikutuksesta seuratoimintaan

Yleinen päivitys koronaviruksen vaikutuksesta seuratoimintaan

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on tiedotustilaisuudessaan 13.3. tarkentanut, että suositusten mukaan ryhmäharrastuksiin ei tulisi osallistua, välttämättömiä sosiaalisia kontakteja tulisi välttää ja etätyötä tulisi suosia.  Lehdistötilaisuuden voit katsoa kokonaisuudessaan osoitteesta https://yle.fi/uutiset/3-11254195 (esimerkkejä kontaktien vähentämisestä kohdassa 20:20 ja harrastusten osalta kohdassa 23:24).

Suomen Olympiakomitea on ohjeistanut koronaviruksen vaikutuksesta seurojen toimintamaksuihin. Ohjeistus löytyy osoitteesta: https://www.olympiakomitea.fi/2020/03/13/koronaviruksen-vaikutus-seurojen-toimintamaksuihin/?fbclid=IwAR284BLNeFNfEwtB8RISRCIzEDzVU9G9QVWZKKsMyRIAhujn4y6HwLF1aho

Suomen Cheerleadingliiton hallitus kokoontui eilen illalla ja tiedotteen hallituksen linjauksista pääset lukemaan osoitteesta: https://scl.fi/blog/2020/03/12/tiedote-kevaan-kotimaiset-kilpailut-ja-tapahtumat-perutaan-mm-kilpailuista-odotetaan-lisatietoja/. Seuraavan kerran Suomen Cheerleadingliiton hallitus kokoontuu tänä iltana 13.3. Tiedotamme liittohallituksen linjauksista kokouksen päätyttyä.