Uutiset > Yleinen > Cheerleadingliiton toiminnanjohtajaksi Anni Vesa

Cheerleadingliiton toiminnanjohtajaksi Anni Vesa

Suomen Cheerleadingliiton toiminnanjohtajaksi on valittu yhteiskuntatieteiden maisteri Anni Vesa.

Vesa on kokenut järjestötoiminnan ammattilainen ja siirtyy Cheerleadingliittoon Do Company Oy:stä, jossa hän on toiminut tiiminvetäjänä ja vastannut usean vuoden ajan Helsingin Yliopiston Tiedekulman vierailijapalveluiden toiminnasta. Aikaisemmin työurallaan Vesa on toiminut myös Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOKin korkeakoulupoliittisena asiantuntijana. Työnsä ohessa Vesa on toiminut kampanjapäällikkönä sekä kunta- että eduskuntavaalikampanjoissa.

”On hienoa saada Annin osaaminen ja kokemus Cheerleadingliiton käyttöön. Vahva järjestötoiminnan tuntemus, kokemus palvelumuotoilusta ja erilaisista yhteistyökumppanuuksista sekä järjestelmällinen johtajuus ovat selvästi Annin vahvuuksia. Haluammekin toivottaa hänet lämpimästi tervetulleeksi cheerperheeseen”, Cheerleadingliiton puheenjohtaja Riikka Taivassalo kertoo.

Anni Vesa aloittaa toiminnanjohtajan tehtävässä 18. tammikuuta 2021.

”Minulle cheerleading on positiivista ja kunnianhimoista toimintaa, jonka ytimessä on yhdessä tekeminen. En malta odottaa, että pääsen osaksi tätä joukkoa ja olemaan mukana rakentamassa Suomen Cheerleadingliiton tulevaisuutta”, Vesa kommentoi.