Uutiset > Yleinen > Pirita Sorvisto Cheerleadingliiton huippu-urheilukoordinaattoriksi

Pirita Sorvisto Cheerleadingliiton huippu-urheilukoordinaattoriksi

Suomen Cheerleadingliitto on valinnut kauppatieteiden maisteri Pirita Sorviston liiton uudeksi huippu-urheilukoordinaattoriksi. Sorvisto valmistuu keväällä 2022 myös liikunnanohjaajaksi, keskittyen opinnoissaan erityisesti huippu-urheiluun. Tehtävä on vakituinen. 

 

“Lähden innoissani tähän tehtävään, on mahtavaa päästä mukaan toteuttamaan ja kehittämään lajin maajoukkuetoimintaa ja huippu-urheilua. Cheerleadingissa on saatu jo huikeaa menestystä, enkä malta odottaa pääseväni mukaan seuraaviin lukuihin lajin historiassa.” Sorvisto kertoo. 

 

Sorvisto on aiemmin toiminut muun muassa vaativissa projektinjohdon ja tuotekehityksen tehtävissä. Intohimonsa liikunnan parista löytänyt Sorvisto on sittemmin täydentänyt kaupallisen alan koulutustaan liikunnanohjaajakoulutuksella. Sorvisto myös vapaa-ajallaan valmentaa ja kehittää cheerleadingin aikuisliikunnan osaamista. 

 

“Piritan vankka kokemus projektinjohdosta sekä kehittämistehtäviä tukeva koulutus antavat erinomaiset valmiudet huippu-urheilukoordinaattorin tehtävään. Ratkaisukeskeinen asenne ja systemaattinen työote täydentävät entisestään osaamiskokonaisuutta. Maajoukkuetoiminta ja suomalainen huippu-cheer saa Piritasta määrätietoisen ja innostavan luotsin liiton toimistolle” toteaa liiton toiminnanjohtaja Anni Vesa. 

 

Sorvisto aloittaa tehtävässään 14.3.2022. Ennen aloitusta Sorvisto pääsee jo tutustumaan maajoukkuetoimintaan.

Lisätietoja:

SCL:n toiminnanjohtaja Anni Vesa