Uutiset > Yleinen > Hallituksen kokoustiedote 15/22

Hallituksen kokoustiedote 15/22

Hallituksen kokoustiedote 15/2022

 

Hallitus kokoontui maanantaina 14.11.2022 vuoden 15. kokoukseensa. Kokouksessa kuultiin katsaus kuluvan vuoden talouteen, myönnettiin puheenjohtaja Riikka Taivassalolle liiton edustusoikeus Olympiakomitean syyskokoukseen sekä käsiteltiin sääntötulkintaa, joka päätettiin lähettää uudelleen sääntötoimikunnan käsittelyyn.

Hallitus myönsi myös kauden 2023-2024 kilpailunjärjestämisoikeudet tapahtumatuottajan valmisteleman esityksen mukaan. Hallituksen jäsen Pieta Salonen on yhteydessä kilpailuja hakeneihin seuroihin. Tulevalla kaudella kisoja tullaan järjestämään monipuolisesti ympäri Suomea. Ilahduttavan moni seura on jättänyt hakemuksen, joukossa myös monia ensikertalaisia. Kaikille sellaisille seuroille, jotka eivät ole saaneet hakemaansa kisaan järjestämisoikeutta, pyritään tarjoamaan jotain muuta kisakalenterin mukaista kisaa järjestettäväksi.

Hallitus käsitteli myös seuroilta tullutta toivetta harkita uudelleen käynnissä olevan kisakauden SM-sarjojen sijoittelua. Hallitus totesi, että kisajärjestelmää tulisi muuttaa niin, että SM-sarjoja koskevia kilpailuja tulisi jatkossa tarjota tasaisesti kaikilla alueilla. Kuluvan kauden osalta muutos toteutetaan niin, että Start Länsi -kisojen ohella mahdollisuutta lisätä SM-sarjat tarjotaan myös Start Etelä -kisan järjestävälle seuralle.

Näiden lisäksi hallitus käsitteli erillisenä yksityiskohtana lisenssiuudistuksen työrukkasen toiveesta valmentajalisenssejä uudessa lisenssijärjestelmässä. Hallitus totesi, että jokaisella valmennustehtävissä toimivalla tulee olla valmentajalisenssi uuden lisenssijärjestelmän puitteissa 1.8.2023. Yksityiskohdat ja lisenssihinnat päättää SCL:n hallitus lisenssiuudistuksen työrukkasen esityksestä vuoden 2022 loppuun mennessä.

Seuraava hallituksen kokous pidetään joulukuussa 2022.

Lisätietoja: Varapuheenjohtaja Virpi Huuskonen